2777
2789

سلام دوستان من 8ماه بایه اقایی دوستم درحداشنایی باهمیم

دعوارومن شروع کردم گفتم بیرون میای همش بازوروالتماس منه ولی بادوستای دیگ  خوب میری خوش میگذرونی...گفت بااوناکی میرم گفتم شبا.گفت روزکاردارم گرمه حال نمیکنم.درصورتی که کارش تا6عصر.خدایی این توقع زیادیه هفته ای یروزبامن عصربیادبیرون؟کلاچندروزه اعصابش هم خورده بخاطرشغل وبدهکاریش

الان زده بلاکم کرده تواتساپ زنگم میزنم مشغول کرده.قبلاصحبت کردیم حل شده بوداالان دوباره پیله کرده شب بیابیرون.

دوران ما پسرا بدبختا از 3ظهر عرق میریختن تو افتاب ما بپیچونیم خونه رو بریم تو خیابون از گرما له له بزنیم حرف بزنیم😂😂😂،همونم گاهی لحظه اخر خانواده گیر میداد نمیشد

چه دورانی شده ها

خدایا شکرت هزاربار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این مرداچی دارن ک باهاشون دوست میشید ایناکارشون فقط کلک وحقست خواهشاعاقلانه فکرکن منم تجربه دوستی داشتم واسه همین میگم ولش کن ودعاکن خدااون کسی ک لیاقتتوداره سرراهت قراربده 

یه روزخوب میاد اما قطعا ماشب قبلش مردیم ...

همونطور که ایشون شرایطی دارن شما هم شرایطی رو بگذارید این دوستی یک طرفه است چون انگار آقا فقط به خواسته ی خودشون بها میدن اگر شما رو دوست داشته باشه حداقل هفته ای دو بار برای شما وقت میگذاره

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

عزیزم پنج سال دوس بودیم ھیچ وقت شب نرفتیم بیرون چون من باید قبل از شش حرکت میکردم برگردم خونہ توی گرمای تابستونم ظھر میرفتیم ولی میرفتیم رستورانی جایی خنک باشہ بہ نظرم ازت انتظارہ زیادی دارہ 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
خدایی کسی هست اینجاخانوادش بذارن شب بره بیرون؟؟

اره هستن ولی همه جوره ازادن دیگه

من شب با شوهرم میرم بیرون میگم یعنی این دختر پسرا پدر مادرشون کجاست؟ساعت 1شب

بعد فکر کن یه شب رفتیم قلیونسرا زنه با دختر اومده بود،یه پسری اومد سلام علیک کردن نشست پیششون،نزدیک ما بودن دختره گفت مامان این قبلن فلان جا با من همکار بود،بعد مامانه گفت برید یه دور بزنید،رفتن اومدن پسره گفت دوستمو دیدم داشت با تعجب نگام میکرد زنه گفت وای خب میگفتی فامیلمه

خدایا شکرت هزاربار
همونطور که ایشون شرایطی دارن شما هم شرایطی رو بگذارید این دوستی یک طرفه است چون انگار آقا فقط به خوا ...

میخوادازسرش واکنه میخواداین چیزاروبهونه کنه تموم کنه دوستی رو 

😒😒

یه روزخوب میاد اما قطعا ماشب قبلش مردیم ...