صب حواسم نشد اینستام پاک کردم و رمز پیج هم یادم نمیاد .ایمیل هم ندارم .با شماره گوشی نمیاد .نمیدونم چیکاررر کنم از صب صد مرتبه رمز زدم .اگر راه دیگه برا اومدن میدونین لطفا کمکم کنین ممنون🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو سایت اینستاگرام.ایدیتو بده بعد زده فراموش کردن رمز اونوبزن.بعد شمارتو بده .بهت میگه که رمز جدید انتخاب کن.شماره رو باید با کد ایران بزنیا حواست باسباشهه
باید بری سایت اینستاگرام..نام کاربری و شماره ای که باهاش اینستا ساختیو وارد کنی و ثابت کنی که ربات نیستی بعد رمز جدید بهت میده دوباره بزن وارد شو.ولی اگه حسابتو کاملا حذف و دیلیت کرده باشی قابل برگشت نیست و حساب جدید باید بسازی
تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
باید اونجا ک اکانتتو وارد میکنی پایینش نوشته فراموش کردن رمز،روش کلیک میکنی بعد ازت ایمیل یا شماره تلفن میخواد میزنی بعد از چند دقیقه رمز جدید برات میفرسته.با رمز جدید وارد میشی بعد خودت میتونی رمزو عوض کنی
من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلبدارد ضربان💛💙