2777
2789

صب حواسم نشد اینستام پاک کردم و رمز پیج هم یادم نمیاد .ایمیل هم ندارم .با شماره گوشی نمیاد .نمیدونم چیکاررر کنم از صب صد مرتبه رمز زدم .اگر راه دیگه برا اومدن میدونین لطفا کمکم کنین ممنون🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدم خروج سیستم از همه حساب ها

باید بری سایت اینستاگرام..نام کاربری و شماره ای که باهاش اینستا ساختیو وارد کنی و ثابت کنی که ربات نیستی بعد رمز جدید بهت میده دوباره بزن وارد شو.ولی اگه حسابتو کاملا حذف و دیلیت کرده باشی قابل برگشت نیست و حساب جدید باید بسازی

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
زدم خروج سیستم از همه حساب ها

باید اونجا ک اکانتتو وارد میکنی پایینش نوشته فراموش کردن رمز،روش کلیک میکنی بعد ازت ایمیل یا شماره تلفن میخواد میزنی بعد از چند دقیقه رمز جدید برات میفرسته.با رمز جدید وارد میشی بعد خودت میتونی رمزو عوض کنی

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
باید اونجا ک اکانتتو وارد میکنی پایینش نوشته فراموش کردن رمز،روش کلیک میکنی بعد ازت ایمیل یا شماره ت ...

برای منم همین مشکل پیش اومده میزنم فراموشی یه لینک می‌فرسته ب شمارم میرم داخل لینک باز میگم یوزرنیم و کد بده مثل مراحل اینستا ..چیکارکنم؟

برای منم همین مشکل پیش اومده میزنم فراموشی یه لینک می‌فرسته ب شمارم میرم داخل لینک باز میگم یوزرنیم ...

ببخشینا شما مشکلتون حل شد ؟

برا منم مث شما لینک میفرسته 

فقط تو را میپرستم فقط از تو یاری میخواهم