2777
2789
عنوان

وجود مانع برای اقدام به باری

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 67 پست

رحم سردو خیلی راحت درمان میکنن.رعایتتو بکن ولی بتظرم اقدامتم داشته باش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اره داده ولی تا ماه بعد تقریبا تموم میشه خییلی دلم بچه میخواد

گلم طب سنتیا کارشون درسته اعتمادکن بحرفش،رحم گرم باشه خ خوبه برابارداری سرد ممکنه خدایی ناکرده بازسقط شه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکنید شما که سابقه سقط داشتید. من خودم 3تا سقط داشتم میدونم 

جدی؟ احساساتم اذیتم میکنه 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

این همه علم پیشرفت  کرده ..تا لقاح خارج رحم ..اونوقت ....طب سنتی ..با دمنوش چیکار میکنه .....

طب سنتی ...برای پیشگیری از بیماری ...یا شاید به عنوان درمان کمکی کنار درمان اصلی و مدرن ..

آگه الان ابو علی سینا زنده بود ..سوار الاغ نمیشد با هواپیما سفر میکرد 

شما اشتباه میکنی که هم طب سنتی میری هم زنان میری دارو شیمیایی میخوری

فقط یکی رو باید انجام بدی

برای رحم سرد هم هرروز کاچی بخور مخصووووصا وقتی پریود شدی حتما هرروز بخور

خرما و مغزیجات و... هم بخور خوبه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
گلم طب سنتیا کارشون درسته اعتمادکن بحرفش،رحم گرم باشه خ خوبه برابارداری سرد ممکنه خدایی ناکرده بازسق ...

مرسی عزیرم.

سعی میکنم خودمو و احساسمو کنترل کنم..پس گوش میکنم به حرفش  ولی خییلی سخته

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
شما اشتباه میکنی که هم طب سنتی میری هم زنان میری دارو شیمیایی میخوری فقط یکی رو باید انجام بدی ...

دارو شیمیایی فقط فولیک اسید و ویتامینDمیخورم

تورحم سردبچه چطوری سقط میشه؟یعنی خودبه خودمیفته یارشدش متوقف میشه یاقلبش تشکیل نمیشه جزکدومشه؟ خواهش ...

همشون..من دوستم بچش رشد نکرد گفتن رحمش سرده من سقط کردم گفتن رحم سرده رحم سرد خییلی بده

عین منی،منم قرارهای دوماه گرمیجات خودموشوهرم بخوریم چون من پسردوست دارم

من برعکس ...پسرم دوست دارم ولی دختر بیشتر

گرمیجات میخورم دیگه میدونم بچم پسر میشه پدر سوخته😄

بچه ها قانون جذب هم خییلی مهمه ها

حتما انجامش بدید

یعنی مطمعن باشید اون موقعی که میخوایی باردار میشید

فقط حواستون باشه وابسته نشید وگرنه قانون عمل نمیکنه