2777
2789
عنوان

وجود مانع برای اقدام به باری

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 67 پست
من برعکس ...پسرم دوست دارم ولی دختر بیشتر گرمیجات میخورم دیگه میدونم بچم پسر میشه پدر سوخته😄

این طب سنتیه چی گفته بخوری بیشتر؟ من سیکلم ۳۴ روزه ای میگن برابارداری بایداینقدگرمیجات خورد که سیکل برسه ب ۲۸

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

وا اونوقت منکه تو۲۰هفتگی سقط فراموش شده داشتم یعنی رحمم سرده؟؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا سقط به دلیل توقف رشدداشتم.قلبشون میزد

این یعنی قلبشون وای می ایستاد

من دوستم ۳تا جنینش اینجوری شد

دکترش  بهش گفت رحم و خونت سرده

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اره داده ولی تا ماه بعد تقریبا تموم میشه خییلی دلم بچه میخواد

درکت میکنم ولی خو اگ شیمیایی بری ی امپول میزنن باردارت میکنن بد برا بچه بعد ب مشکل میخوری ولی طب سنتی درمان میکنه و بد میگ باردار شو.منم برج ۲رفتم طب سنتی  بهم دارو داد بعدشم برا برج ۸برام وقت گذاشت منم ترجیح دادم صبر کنم ک بچ سالمتری داشته باشم ب ی چشم بهم زدن داره میگذره

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
این طب سنتیه چی گفته بخوری بیشتر؟ من سیکلم ۳۴ روزه ای میگن برابارداری بایداینقدگرمیجات خورد که سیکل ...

جدی؟؟؟

خودش بهم دارو دست ساز داد

کارهایی که گفتم و تو یه تاپیکم نوشتم برو بخون

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
جدی؟؟؟ خودش بهم دارو دست ساز داد کارهایی که گفتم و تو یه تاپیکم نوشتم برو بخون

باشه عزیزم.اره مثلا ماه قبل چندم پریودشدی این ماه چندم؟

درکت میکنم ولی خو اگ شیمیایی بری ی امپول میزنن باردارت میکنن بد برا بچه بعد ب مشکل میخوری ولی طب سنت ...

چند وقته که گذشت بیا باهم در ارتباط باشیم راحت بگذرونیم

من خیلی تو این راه تنهام 

منم هستم تنهانیستی

نگفتی؟ چند وقته رعایت میکنی؟

باشه عزیزم.اره مثلا ماه قبل چندم پریودشدی این ماه چندم؟

من سیکلم ۳۰روزس

من شنیدم رحم سرد باشه بچه دختر میشه گرم باشه پسر  دوستان خواهشا نریزید سرم گفتم شاید جنسیت ب ...

اره همینطوره

من طبعم سرد بود دختردارم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
یعنی چی وابسته نشیم

یعنی وابسته نتیجه نشیم

طوری که اگه انجام نشه نابود بشیم اذیت بشیم

باید اونقدر ایمان کامل داشته باشی انجام میشه و ایتکه با خودت بگی اگه نشد حتماااا به صلاحم بود

نگفتی؟ چند وقته رعایت میکنی؟

من چهار ماه اقدام کردم نشد

بعد معاینه دکترفهمید زخم دهانه رحم دارم که فریزکردم...خوب شد

بعداون خواهرشوهرم حامله شد من نمیخوام بااون باردارشم

رفتم سراغ یه دوستم ک مامانش بعددوتادختر پسرمیخواست و باطب سنتی باردارشد پسر

خودشم ژنتیک خونده

خلاصه دستورات روبهم گفته از بیستم این ماه که پریودشدم می‌خوام باشوهرم رعایت کنیم دوماه

چند وقته که گذشت بیا باهم در ارتباط باشیم راحت بگذرونیم من خیلی تو این راه تنهام 

باشه عزیزم.من تنبلی خفیف دارم شوهرمم کم تحرکی داش ک الا با خرنوب و مفرح عددش خیلی بهتر شده فک کنم تا برج ۸عالی بشه.شما شوهرتو نشون دکتر دادی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...