2777
2789

بابام اینا مستاجرن   بعد سال 94ی خونه اجاره کردن که  نسبت ب اون سال واقعا قیمتی که رهن کردن  گرونتر بود ولی چون خونه بهترپیدا نکردیم قرار داد نوشتن 

بعد یکسال  چون برای ساختمون مشکلاتی پیش اومد     صابخونه گف بشینین بعد اومد قرار داد رو خودش. تمدید کرد.   صابخونه یچ پسر جونه که اومده بوود خودش بادست خط خودش. قرار داد رو برای دوسال دیگه تمدید کرده بود و پشت  برگه اجاره خونه نوشته بودکه تا بهمن 97تمدید شده بابامم امضا کرده    بعد خوده پسره هم امضا کرده زیر متنی که نوشترو قبل عید زنگ زد باید بلند شین 

اومده بود جلوی خونه بابام اینا دادو هوار. و الان چند ماه مدعی شده من ننوشتم اینا خودشون. دست خط و امضا منو جعل کردن 

بعد چند ماه دادگاه رفتن بابای بیچاره ام پول کارشناس ریخت کارشناسی بشه حالا پسره هم رفته دست خطشو تغییر داده نظر کارشناس هم جعله دست خط وامضا صاحبخونه اس 

ما موندیم چیکار کنیم مادر وپدرم دونفرن اصلا  بچه دیگه ای هم جز من ندارن بابام هم که سواد انچنانی نداره. بیاد جعل کنه 

واقعا لای منگنه قرار گرفتیم قبل عید هم بابام افتاد رو دور لج که. من بلند نمیشم هنوز ب موعد قرار دادم مونده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان یعنی برای پدرت زندانی چیزی بریدن دورازجون یا فقط باید تخلیه کنه؟

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

هر چقدرم دست خطش رو عوض کرده باشه از دست نوشته های قبلیش متوجه میشن کار به کارشناسی خط بکشه اونا تشخیص میدن دست خط پسره هستش

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 
بالاخره یکی باید کوتاه بیاد کاش پدرت رو راضی کنید بلند بشه

الان بلند بشیم باید. چند ملیون جریمه بدیم چون اون مدعیه اینا دوساله اینجا میشینن. پانمیشن

این چیزا توافقیه.کاش  پاشید .ما خونه قبلیم تا اسفند قرار. اد داشتم ولی ابان گفتم میخوام پاشم ک صابخونه گفت صبر کن جات بیان پولتو ندارم بدن.۴سال اونجا نشسته بودم هر سالم خودمون پشت برگه توافقی امصا میکردیم.بهتر پاشید دیگه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

ماهم این مشکلو داشتیم.متاسفانه باید پاشید وگرنه پول رهنتونو کم میکنه دادنی.چون باید تو بنگاه مینوشت و امضا میکرد.بدون مهر بنگاه و تایپ گفته هاشون اصلا هیچ دست خطی قبول نیس.ما البته صاحبخونه رو محکوم کردیم گفتیم پولمونو نمیده ماهم پانمیشیم.پولو داد پاشدیم.شماهم چاره ای نداری باید پاشی

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین