2777
2789
عنوان

داغونم چی کنم

346 بازدید | 43 پست

من و همسرم همسنیم خیلی باهم شوخی و اذیت میکنیم و لجبازی کلا توسروکله هم زیاد میزنیم شوهرم خیلی خوبه ها ولی مثلا منو با خانمای اقوام و دوستاش زیاد مقایسه میکنه هربارمیگه فلانی معصومه نصیبه و این چیز از اونطرف بعد وسط شوهی زورش میچربه کتک حسابی منو میزنه باشوخی اگه رگش بگیره ک من همش اخرش گریه میفتم بس لج میکنه اخرش جدی میزنتم 

همش بهش میگم علی اقا دیشب بعد کتک خوردنم هی میخندید منم زورم اومد بهش گفتم علی اقا نبودی بهت گفتم پرروشدی گفتم علی گنا بودی حالا از دیشب تا حالا باهم قهریم حرف نزدیم بعد رفتم تو یادداشتاش نگاه کردم دیدک نوشته علی گنایی بودی بهت گفتم علی اقا پررو شدی

اخه خیلی شوخی شوخی میزنتم صبرم تموم میشه ی وقتایی دیگه خسته میشه واقعا نمیدونم چی کنم شما بگین بعد بنظرتون تقصیر منه یااون؟

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای  واااای

ماهم همینطوریممم

اه

همینجور راه میره شوهرم یا گاز میگیره یا میچلونهه

عصابم میریزه بهم

بعد گریم بگیره تازه میگه بی جنبه ای

منم بعضی وقتا از رو لج محمکم میزنمش و میزارم رو شوخی

خودت باعث شدی که این جوری سر روش باز بشه روت  دستش دراز بشه روت 

این چیزا ذوغ نداره که شوخی حد و اندازه داره بین زن و شوهر باید یه چیزایی حفظ بشه وگرنه همین میشه شوخی شوخی میزنه شوخی شوخی خرابت میکنه میخوره شوخی شوخی دیگه 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
نفهمیدم چی میگی علی گنا؟ علی تو یادداشت چی نوشته بود؟

تویادداشت گوشیش حرفای منو نوشته نوشته بود علی گنایی بودی بهت گفتم علی اقا پررو شدی 

اصلا نفهمیدم چی نوشتی با لهجه ک ننویس

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
خودت باعث شدی که این جوری سر روش باز بشه روت  دستش دراز بشه روت  این چیزا ذوغ نداره که شو ...

چی کنم خب 

اره میدونم تقصیر خودمه خیلی بالابردمش