2777
2789
عنوان

داغونم چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو گنا یعنی چی؟

😂😂😂😂

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
منکه نفهمیدم چی گفتی

منم 

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
وای  واااای ماهم همینطوریممم اه همینجور راه میره شوهرم یا گاز میگیره یا میچلونهه عصابم میری ...

خیلی بی انصافن وسط شوخی یه کتکی میزنن ک از زندگی سیر میشی شوهرمن ک بعدش قهرم میکنه با حرف بهش چی میگم یا تیکه میپرونم

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

عزیزم بهتر با حفظ حریم هم شوخی کنید و بهش بگین دردم میاد و کبود میشم و احساس خوبی نمیکنم که منو میزنی، بعضی از اقایون ابراز علاقشون رو نیشگون و ضربه زدن به بازو و جاهای خاص نشون میدن که کتک نمیبینن اما اگر اخساس تون رو بگین و توی شوخیا حریم ها رو حفظ کنید مشکلی پیش نمیاد.

چی کنم خب  اره میدونم تقصیر خودمه خیلی بالابردمش

آره درست میگی خیلی بالا بردیش اما حالا یه دفعه پرتش کردی پایین

غرورش شکست احتمالا

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
منم 

گفتم باشوهرم خیلی اذیت میکنیم و اینا به شوخی به سر و دست هم میزنیم ولی اون وسطاش جدی کتکم میزنه همه چی بهم میگه بعدوقتی زورم نمیرسه  یه حرف بهش میزنی هم قهر میکنه 

گفتم باشوهرم خیلی اذیت میکنیم و اینا به شوخی به سر و دست هم میزنیم ولی اون وسطاش جدی کتکم میزنه همه ...

گنایی یعنی چی 

چی کنم خب  اره میدونم تقصیر خودمه خیلی بالابردمش

عیبی نداره هیچ موقع دیر نیس شوخی هات کم کن بزار بگه بی جنبه عیبی نداره بهتر از این دست درازی هاست که زدت ناراحت شو گریه کن بگو دردم اومد بگو نمیخام دیگه به شوخی بزنی منو عه یکمم شده جدی باشید بابا

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
عزیزم بهتر با حفظ حریم هم شوخی کنید و بهش بگین دردم میاد و کبود میشم و احساس خوبی نمیکنم که منو میزن ...

من بهش میگم اما میگه هیس ساکت باش یا میخوام اشکم پاک کنم میگه دستت بنداز یا الکی اب غوزه نگیر اصلا جدی میشه خیلی بد عصابش خورد میشه میزنه و همه چی میگه قهرم میکنه اخرش

عیبی نداره هیچ موقع دیر نیس شوخی هات کم کن بزار بگه بی جنبه عیبی نداره بهتر از این دست درازی هاست که ...

باید همینکارکنم والا