2777
2789
عنوان

داغونم چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 43 پست
ببخشید من جواب دادم فکر میکنم گنا یعنی دیوانه،در استان فارس شنیدم

اره ببخشید همین یعنی دیوانه

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
من بهش میگم اما میگه هیس ساکت باش یا میخوام اشکم پاک کنم میگه دستت بنداز یا الکی اب غوزه نگیر اصلا ج ...

عزیزم با این وجود اگر گرایش جنسی خاصی ندارند یا دارند در هر دو حالت مشاوره مراجعه کنید چون ممکنه همسرتون دوران بدی رو گذرونده که خشم و عصبانیت رو تخلیه میکنند و حساسیتشون بخاطر افسردگی میتونه باشه.

باید با مشاور رو در رو صحبت کنید چون موضوع مهمی هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی انصافن وسط شوخی یه کتکی میزنن ک از زندگی سیر میشی شوهرمن ک بعدش قهرم میکنه با حرف بهش چی میگ ...

توهم بزن

محکم بزن یا گاز بد بگیر تا حاگداقل دلت نسوزه

ولی ازما در حد شوخیهه خیلی محمکم نیست

منم ناراحت نمیشم زیاد

امان از دست این مقایسه ها،نمی دون با اینکار چقدر اعتماد بنفس طرف و میارن پایین

من بخدا اعتماد بنفسم صفر شده از جایی رفتن با کسی زیاد حرف زدن حتی مثلا برا گواهینامه ثبت نام کردم از ترس اینکه میگه ماشینم خراب نشه خراب نکنی میترسم دست به ماشین بزنم ولی من هرچی بشه بدجور پشتشم میگم فدا سرت اون برعکسه .ی بار هم دیگه عصابم رو خرد کرد بیخیال همه چی شدم بااینکه درست بلدنبودم رانندگی کنم با ماشین رفتم خونه مامانم ک دورتر از ماهست

عزیزم با این وجود اگر گرایش جنسی خاصی ندارند یا دارند در هر دو حالت مشاوره مراجعه کنید چون ممکنه همس ...

الان دور درس و امتحانه خانوادش هم شهر دیگ و نسبت بهش بی مهر و محبتن اینقد بی مهر و محبتن ک هروقت کاری داشته باشن زنگ میزنن 

من بخدا اعتماد بنفسم صفر شده از جایی رفتن با کسی زیاد حرف زدن حتی مثلا برا گواهینامه ثبت نام کردم از ...

نه عزیزم نذار اعتماد به نفست از بین بره حتما برو مشاوره نکه گوشه گیر و منزوی میشی

شاهزاده زندگیم را پیدا کردم اما پدرم همیشه پادشاه من خواهد ماند     
نه عزیزم نذار اعتماد به نفست از بین بره حتما برو مشاوره نکه گوشه گیر و منزوی میشی

حس میکنم شدم بخدا اینقد دوست دارم برم گواهینامم بگیرم نصفه راه رفتم براامتحان اخرش نرفتم ازترس و از اینکه شوهرمم حتی پشتم نیس که ماشین بهم بده یا ک یادم بده 

حتی میرم کلاس قران حفظ اینم قبلا میرفتم ولی عروسیم شد ولش کردم حالا دوباره میرم بعضی وقتا بهم میگه بزنت قران یا میگه برو تو بغل فلان اقای مسئول دارلقرانتون بخواب خیلی بعضی وقتها حرفای بدمیزنه یا میگه حرومزاده

ببخشید میپرسم اینو اگه دوست داشتی جواب بده شوهرت موقع رابطه هم خشن میشه؟

نه اصلا خیلی اهل مراعاته 

حس میکنم شدم بخدا اینقد دوست دارم برم گواهینامم بگیرم نصفه راه رفتم براامتحان اخرش نرفتم ازترس و از ...

عزیزم همت کن و برو بگو که من می تونم، خودت باید خودتو باور داشته باشی که بقیه هم باورت کنند ،از فاز منفی در بیا برو تو فاز مثبت بگو من می تونم

شاهزاده زندگیم را پیدا کردم اما پدرم همیشه پادشاه من خواهد ماند