الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم میخاستم این قرصو بگیرم ولی شنیدم بره معده ضرر داره خیلی قویه. بره شما مشکلی پیش نیومد
نه مشكلي از اين لحاظ پيدا نكردم
كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
تو رو خدا بگو دقیقا چه جوری اشتها نداری چرا من روحم پر میکشه برا غذاها
نمیدونم والله اصلا حوصله غذا خوردن ندارم سال دیگه کنکور دارم آرزومه پزشکی یا دارو قبول شم که یه قرصی چیزی بسازم که آدم دیه نخاد غذا بخوره همین برای روزش کافی باشه
البته یکی از دلایلش هم اینه که خیییییییلییییییی اروم غذا میخورم
نمیدونم والله اصلا حوصله غذا خوردن ندارم سال دیگه کنکور دارم آرزومه پزشکی یا دارو قبول شم که یه قرصی ...
من روحم پر میکشه برا ته چین برنج مرغ خورش دو ساله نوشابه نخوردم وگرنه سریع چاق میشم حسرت خوردن پیتزاو اسنک همراه با سس فراوان دارم. چطوری اشتها نداری. البته الان وزنم خوبه ولی مراعات نکنم یه هفته ای خیلی راحت ۵ کیلو چاق میشم
سلام دوستان گلم اگه دنبال یه شامپو ی عالی هستین که هم ریزش موهاتون تموم بشه و هم پر پشت بشن حتما برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم@mojezeye_zibayi98@ 🤩🤩🤩