2777
2789
پس باید قید موهامونو بزنیم  یه لاغر کچل  بهتر از یه چاقه پرموئه    

منم به همین فکر کردم 😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم میخاستم این قرصو بگیرم ولی شنیدم بره معده ضرر داره خیلی قویه. بره شما مشکلی پیش نیومد

نه مشكلي از اين لحاظ پيدا نكردم

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
تو رو خدا بگو دقیقا چه جوری اشتها نداری چرا من روحم پر میکشه برا غذاها    

نمیدونم والله اصلا حوصله غذا خوردن ندارم سال دیگه کنکور دارم آرزومه پزشکی یا دارو قبول شم که یه قرصی چیزی بسازم که آدم دیه نخاد غذا بخوره همین برای روزش کافی باشه 

البته یکی از دلایلش هم اینه که خیییییییلییییییی اروم غذا میخورم 

نمیدونم والله اصلا حوصله غذا خوردن ندارم سال دیگه کنکور دارم آرزومه پزشکی یا دارو قبول شم که یه قرصی ...

من روحم پر میکشه برا ته چین برنج مرغ خورش دو ساله نوشابه نخوردم وگرنه سریع چاق میشم حسرت خوردن پیتزاو اسنک همراه با سس فراوان دارم. چطوری اشتها نداری. البته الان وزنم خوبه ولی مراعات نکنم یه هفته ای خیلی راحت ۵ کیلو چاق میشم

نمیدونم والله اصلا حوصله غذا خوردن ندارم سال دیگه کنکور دارم آرزومه پزشکی یا دارو قبول شم که یه قرصی ...

آخی که کاملا میفممت خییلی بی اشتهایی سخته 

منم عینه تو بودم باردار شدم قرص پریناتال خوردم الان بهتر شده استهام 

از خون غلیظ وکبدم بود از معدم بود نمیدونم اصن از غذا حالم بهم میخورد فقط میوه میتونستم بخورم 

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه شامپو ی عالی هستین که هم ریزش موهاتون تموم بشه و هم پر پشت بشن حتما برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم@mojezeye_zibayi98@ 🤩🤩🤩