2777
2789

بعید میدونم منظور از برکت زیر و رو شدن زندگی باشه منظور اینه که خرج خودشو خدا یه جوری جور میکنه.

بله برا من اینطور بوده

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من با کلی درد بی درمون رحم حرم امام رضا گریه وزاری که اقا کمکم کن شبش خواب دیدم حاملم صبح به امام رضا گفتم من که بچه نخواسته بودم الان بعد دو سال اون بچه دنیا اومد و مشکلاتم که هر روز به خاطرشون گریه می کردم محو شدن اصلا خود به خود برطرف شدن

بعید میدونم منظور از برکت زیر و رو شدن زندگی باشه منظور اینه که خرج خودشو خدا یه جوری جور میکنه. بل ...

والا بعضیا میگن از وقتی بچه دار شدم زندگیم از این رو ب اون رو شده از همه نظر

خیر اگه اینجوری بود که اینهمه بچه بدبخت و سو تغذیه ای وجود نداشت

👍👍👍👍👍👍👍👍👍

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

نه در این حد زندگیم زیر و رو نشد اما دلخوشی هست انقدر که دخترم به زندگیمون رنگ داده مشکلات همش از یاد رفته انگار با هرجی داری شادی 

البته دختر خواهرم که دنیا اومد واقعا زندگیش خیلی رونق گرفت همیشه میگه خوش قدم بود چون ناخاسته بود و میخاست مادرش سقطش کنه اما نزاشتن و انقد برکت داشت برای مامان باباش حد نداره پشتوانه هم نبود باباش یه شغل خوب پیدا کرد

والا بعضیا میگن از وقتی بچه دار شدم زندگیم از این رو ب اون رو شده از همه نظر

خب شما اون بعضیارو دیدین

میلیون ها مثال نقض هم داره که قطعا شما نمی بینین

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو