2777
2789

[QUOTE=65024907]گفتاردرمانی کارت خوب باشه تا روزی 3 م هم داری:) بدون شیفت شب و حال و هوای بیمارستان. تعطیلی هم با خو ...[/QUOTEخودم زیاد راجب این رشته اطلاعات ندارم راستش ولی اگ اینطور باشه که عالیه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ترتيب از لحاظ شغل و درامد

مامايي

گفتار درماني

بينايي سنجي 

پرستاري 

شنوايي سنجي 

دبيري

دوستام كه گفتار درماني و پرستاري و مامايي و دبيري خوندن و دارن ميخونن رو دارم ميبينم و در موردشون زياد ميگن،راضي ان مخصوصا اون سه تا كه گفتار درماني و مامايي و پرستاري هستن.

گفتار درماني كه زرنگ باشي و خوب از مامايي بهتر ميتونه باشه درامدش.

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
عزیزم دوستات الان شاغلن؟ اونی گفتار درمانی خونده کجاها مشغول هست؟

اره سه تاشون شاغل هستن يكيشون امسال تموم شد.

اوني كه گفتار درمانيه الان كلينيك گفتار درماني رسا توي شيراز كار ميكنه.اون دوستمم كه پرستاري خوند گفت براي كار توي دبي ميخواد اقدام كنه مثل اينكه حقوق و مزاياش خيلي خوبه و پرستار هم راحت ميگيرن.

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

من از دوستام شنيدم كه مثل اينكه ايران فيزيوتراپيش شده دكتراي حرفه اي