2777
2789
[QUOTE=65024907]گفتاردرمانی کارت خوب باشه تا روزی 3 م هم داری:) بدون شیفت شب و حال و هوای بیمارستان. ...

اصلا آسون نیست من گفتار خوندم درس های خیلی سخت و مفاهیم انتزاعی . بعدشم که کارش خیلی سخته خیلی اعصاب میخواد خیلی 😑

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

اره سه تاشون شاغل هستن يكيشون امسال تموم شد. اوني كه گفتار درمانيه الان كلينيك گفتار درماني رسا توي ...

چه خوب خوش بحالشون

راستش منم میخوام از مامایی تغییر بدم به پرستاری فقط ب خاطر رفتن به دبی یا هر کشور دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا آسون نیست من گفتار خوندم درس های خیلی سخت و مفاهیم انتزاعی . بعدشم که کارش خیلی سخته خیلی اعصاب ...

هر کار سختی خودشو داره هیچ کاری آسون نیست.

چه خوب که اومدی عزیزم میشه یکم در مورد بازار کارش توضیح بدی؟

چه خوب خوش بحالشون راستش منم میخوام از مامایی تغییر بدم به پرستاری فقط ب خاطر رفتن به دبی یا هر کشو ...

با مدرك مامايي نميشه؟پرس و جو نكردين در موردش؟

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
استارتر میخوای از دوباره کنکور بدی ؟ همین نامایی رو ادامه بده برا هیئت علمی اقدام کن بهترین شغل

میترسم ادامه بدم چند سال درس بخونم آخر سرم نتونم جذب دانشگاه بشم کارم پیدا نکنم کلا نابود شم

با مدرك مامايي نميشه؟پرس و جو نكردين در موردش؟

پرستاری خیلی راحتتره مامایی هم میشه خب ولی کمتره نه به اونصورت هنوز تحقیق نکردم باید برم با یه وکیل مهاجرتی صحبت کنم بعد تصمیم نهایی رو بگیرم 

هر کار سختی خودشو داره هیچ کاری آسون نیست. چه خوب که اومدی عزیزم میشه یکم در مورد بازار کارش توضیح ...

سه چهارسال پیش بازارکار خوبی داشت الان حتی تهران هم بسختی کار گیر میاد 

الان بازارکارش فقط اینطوریه که مراکز توانبخشی یا اتیسم و اینا بصورت پاره وقت مثلا هفته ای دو سه روز استخدامت میکنن اکثرا هم بدون بیمه . 

ساعتی هم 40 یا 50  تومن میدن . 

و بعد از فارغ التحصیلی تا 5 سال نمیتونی کلینیک بزنی باید سابقه کار و امتیاز داشته باشی 

اما کلینیک که بزنی و کارت خوب باشه خیلی خوبه دیگه 

اما مثلا ممکنه تا شما بیای بخونی فارغ التحصیل بشی  سابقه جمع کنی و... دیگه مطب زدن رو از لیسانس به ارشد به بالا تغییر بدن 

درسته هرکاری سختی هم داره اما من میگم اعصاب فوق العاده آروم میخواد و اونایی که زندگی شخصی عالی دارن میتونن تو این کار موفق باشن به نظرم 

میترسم ادامه بدم چند سال درس بخونم آخر سرم نتونم جذب دانشگاه بشم کارم پیدا نکنم کلا نابود شم

به نظر من تو هر رشته ای اگه واقعا باسواد باشی موفق میشی 

اینم بگم نمیتونی تغییر رشته بدیا باید از دوباره کنکور بدی و قبول شدن تو این رشته ها اصلا آسون نیس

به نظر من تو هر رشته ای اگه واقعا باسواد باشی موفق میشی  اینم بگم نمیتونی تغییر رشته بدیا باید ...

ترم دو هستم الان دوباره هم کنکور دادم ماه پیش در مورد قبولی مشکلی ندارم فقط بین رشته ها موندم