2777
2789

اگه احساسی باشی همشون پیرت میکنن  اما دبیری عشقه ، زمانت هم دست خودته

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیر

حقوق و مزایا و بن و عیدی و سنوات و ..... داره

تا ظهر هم بیشتر سر کار نیستی . 

سه ماه تابستون هم حقوق داره.

کلاس فوق العاده هاش هم کلی پول میگیری

روز معلم داری 

سوغاتی و هزار تا چیز 😃😃

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

به روحیه‌ت بستگی داره. ولی پرستاری خوبه، هم تو ایران کار داره همیشه و اگر هم خواستی مهاجرت کنی تو خارج.

فقط تو رو خدا پرستار شدی از این پرستار خوش اخلاقا بشو، بگو خودم میام مریضت میشم😉😉

آره نسبت به بقیه تایمش خوبه اما پولش ...

پولش به اندازه ی اونا نیست فقط بگم من باشم دل ندارم پرستاری برم و یا گفتار درمانی ، از مشکلات مردم دیوانه میشم . بینایی سنجی هم بنظر پولسازه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
به روحیه‌ت بستگی داره. ولی پرستاری خوبه، هم تو ایران کار داره همیشه و اگر هم خواستی مهاجرت کنی تو خا ...

من الان دانشجوی مامایی ام شاید به پرستاری تغییر بدم ولی خوش اخلاقم 😂

دلیلمم بگم 

دبیری شغل خیلی خوبیه هم باکلاسه و مردم احترام قائلن معمولا تنشی که کادر درمان مثل پرستار وماما با بیمار دارن تو شغل دبیری نیس .شب کاری عصر کاری ندارن تایمش مشخصه .درامدشم واسه یه خانوم بد نیس اگه دبیر زیست شیمی عربی زبان ریاصی فیزیک هم باشی که میتونی اموزشگاه هم تدریس کنی 

دوم پرستاری چون بازار کار خوبی داره درامدشونم خوبه 

بینایی سنجی و شنوایی سنجی هم خوبن 

مامایی رو شخصا نمیپسندم