2777
2789
عنوان

اضافه وزن

209 بازدید | 41 پست

بچه ها من خیلی خیلی خیلی نگرانم ۱۵ وزنم ۸۶.۵ بود تو مطب دکترم 

امروز که دوم باشه تو بهداشت وزنم شده بود ۸۸ 😭😭😭 خیلی میترسم تو ۱۷ روز تقریبا ۲ کیلو اضاف کردم زیاد نیست بچه ها ؟؟؟ خیلی میترسم اخه من هر ماه یک کیلو اضاف میکردم یا نهایتا دو کیلو میترسم این ماه که ماه ۶ هست بشه ۳.۴ کیلو چند،کیلو در هفته مجازیم 

وای منم بارداری قبلیم همینطور بودم

اگه فشارت خوبه که جای نگرانی نیست

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بترسی بدتره...من خیلی حساس بودم شروع بارداریم ۷۵ بودم الان شدم ۹۳ ینی حدود ۱۸ این ۲ هفته آخرم حداقل ۳ یا ۴ کیلو اضافهدمیکنم....ولی دست خودم نیسا واقعاوضعف دارم ولی در ظاهز خیلی چاق نشدم

خدایا مراقب زندگیم باش

من حاملگی اولم ماهی دوکیلوزیادمی شدمادرم عزاگرفته بودنکنه دوقلودارم دلیلش برای من مصرف زیادنمک وترشی بود

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

بچه ها یه سوال شما فشارتون ماهای اول بارداری چند بود

آخراش چند شد؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

من که بی خیال شدم . هر چیزی نمیخورم زیادم نمیخورم . چون کلا بی حرکتم . اولا خیلی حرص میخوردم . سرکلاژ شدم پیاده روی و تحرک واسم مضره . باید استراحت مطلق باشم . دیگه چاره ای نیست . باید بعد زایمان یه بلایی سر اضافه وزن بیاریم دیگه 

من والا حدود ۱۰ و ۹

الان چقدره؟

من چون جراحی داشتم اگه اشتباه نکنم دکتر گفت ۱۲ روی ۷ . گفت خوبه بالا نیست . بعد جراحیم کردن 

الان چقدره؟