دوسه روزی هست ک پهنشوک کردم ولی هنوز صاف نشدن .. شما میدونید باید چیکارشون کنم تا درست بشن؟ بد شدن
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
قالبشوییش مدرن نبوده سنتی بوده عیب نداره درست میشه جارو برقی بر خلاف موج بکش تا صاف بشه چند بار ...
مثلا مدرن بوده ... خشک کن لوله ای و از این جور چیزا داشت
مال ما هم همینجوری بود بعد شیش ماه بهتر شد روش هی راه رفتیم
۶ ماه
من تازه بعده ۶ سال شستمشون ...