2777
2789
عنوان

ناارومی موقع خواب

127 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی مثل من بوده وقتی میخواد بخوابه همش تپش قلبشو میشنوه حتی با اینکه ضربانش  خوب و عادی،باشه من نمیدونم چرا اینجورم با اینکه ضربانم ۹۰ تا اینجوراس شبا خیلی بد میخوابم میره بالا شبا یا خودم حس میکنم تعدادش تو دستم اومده 😭😔 خیلی،بده الان یک هفتس درست نخوابیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا آدم مضطربی نیستی؟ پرکاری تیرویید؟ کم خونی؟ افت قند؟  تا حالا اکوی قلب انجام دادی؟ یه نوار قلب بگیر. آزمایش کامل رو بده مخصوصا تیرویید. تعداد ضربان ۹۰ تا در دقیقه برای موقع خواب بالاست دیگه. البته نه خیلی زیاد ولی خوب نیاز به بررسی داره‌.

البته ببخشید حواسم به تیکر بارداریت نبود. قبل از خواب یه چیزی حتما بخور. شاید افت قند و فشار داری،که توی بارداری شایعه‌ و زیر سرت رو یه کمی بلند کن. طاقباز نخواب که فشارت افت می کنه.بهتر نشدی با این اقدامات برو دکتر زنانت ویزیتت  کنه‌.

احیانا آدم مضطربی نیستی؟ پرکاری تیرویید؟ کم خونی؟ افت قند؟  تا حالا اکوی قلب انجام دادی؟ یه نوا ...

عزیزم همه اینایی که گفتی رو انجام دادم  فقط کم خونی رو نه نوار قلب ۶ بار اکو ی قلب ۲ بار تو دو هفته  تیروئید رو هفته ی ۱۳ دادم ۱.۸ بود عددش  ولی باز امروز رفتم دکتر واسم نوشت همه چی سالم بود 

پس کم خونی رو چک کن. سابقه ی سقط سابقه ی مشکلات انعقاذی یا لخته نداشتی؟ 

اگر اینها اوکی بود می تونه علتش استرس و یا صرفل خود بارداری باشه. توصیه هایی که گفتم کمک می کنه.

من خودم حوالی سن بارداری شما بودم تپش قلب و تنگی نفس شدید داشتم طوری که از طرف متخصص قلب به فوق تخصص ریه ارجاع شدم و برام اسکن ریه درخواست شد. دکتر شک کرد لخته تو اروق ریه م تشکیل ظده باشه به خاطر بارداری ولی نهایتا همه بررسی ها نرمال بود و تشخیص داد مشکلم به خاطر شرایط بارداری و استرس بالا هست.

پس کم خونی رو چک کن. سابقه ی سقط سابقه ی مشکلات انعقاذی یا لخته نداشتی؟  اگر اینها اوکی بود می ...

لخته سابقه نداشتم یه بار با تنگی نفس رفتم بسمارستان تمام ازمایشا لختگی رو ازم گرفت نوار اکو ازمایش خون هر چی که بگی و نگی حتی سونوگرافی از نوک دستم تا نوک انگشت پام به خاطر رگام که ببینن گرفتس یا نه با نفس که میکشم هیچی نبود خونمم رقیقه رقیقه 

پس کم خونی رو چک کن. سابقه ی سقط سابقه ی مشکلات انعقاذی یا لخته نداشتی؟  اگر اینها اوکی بود می ...

منم بهم گفت باید بری ریه سی تی ریه یعنی چی مگه به بچه اسیب نمیزنه 

منم به همین شک داشتن گفتن سی تی انژیو گرافی باید بشی 😭 نه سی تی اسکن گفتن برا بچه ظرر داره منم انجام ندادم بعدش گفتن انجامم بدی ۹۰ درصد تو اونم هیچی نیست 

منم بهم گفت باید بری ریه سی تی ریه یعنی چی مگه به بچه اسیب نمیزنه 

والا منو گفت اسکن ریه چون که بارداری سی تی نمی شه. ولی خوب اگه سی تی بخوای بدی با شیلد محافظ که از جنس سربه و ضد اشعه شکمت رو پوشش می دن حتما