2777
2789
عنوان

جمع آوري ادرار ٢٤ساعته

16076 بازدید | 32 پست

سلام خانمها من فشارم ١٣روي ٩بود ازمايش دفع پروتيين در ادرار رو دادم نرمال بود توي خونم نرمال بود

اما دكتر برام اين ايميل رو زده 

كسي ميدونه يعني چي

خواهش ميكنم راهنمايي كنيد🙏

لايك نكن مرسي اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم عكسشو

تازه فشارتم خوبه

اصلا نگران نباش

اون ٩مرز خطره

سماق بخور ليمو بخور بذار بياد پايين

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

باید برید داروخونه و ظرف ادرار 24ساعته بگیرید و بعد مثلا از فردا صبح ساعت هشت (فکر کنم باید یا اولین ادرار رو بریزید بیرون یا اولین ادرار روز بعد )بهتره بپرسید از دکتر یا داروخانه

ادامش.. از فردا هشت صبح ادرارتونو میریزید داخلش تا فردا همون ساعت هشت و بعد فورا تحویل ازمایشگا میدین

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
برم ازمايش بدم يا بستري بشم

به نظر من مال شما دفع پروتيين نيست

خاله من فشارش به ١٥رسيد اما دفع نداشت

اما خب بچه رو تو ٣٧هفته دراوردن گفتن خطرناكه

مادر خودم فشارش همش ١٣بود اما به اون قرص دادن گفتن بچه نارس هست و تا٣٧صبر كردن

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
برم ازمايش بدم يا بستري بشم

بعدم وقتي ازمايش دفع پروتيين ميدن ٢٤ساعته ميدن كه ازمايش ادار معموليت مثبت باشه

باید برید داروخونه و ظرف ادرار 24ساعته بگیرید و بعد مثلا از فردا صبح ساعت هشت (فکر کنم باید یا اولین ...

يعني يه روز ادرار روز اولم رو نگهدارم؟

لايك نكن مرسي اه