2777
2789

خیلی ناراحتم.دخترم سه ماه و یک هفته اش هست .از  اول شیر خودمو بهش دادم اما تقریبا سی روزش بود که رفلاکس گرفت و هرچی شیر خودمو میخورد بالا میاورد.بردمش دکتر واسش شربت امپرازول تجویز کرد .بهتر شد ولی هروقت بیدار بود و شبر خودمو میخورد بالاش میهورد.شوهرم واسش شیر خشک نان گرفت که امتحانش کنیم ببینیم اونم بالا میاره یا نه.خوشبختانه شیر خشک رو بالا نیاورد.الان فقط زمانیکه خوابش خیلی عمیق میشه سینمو میتونه بخوره .توی بیداری تا سینمو میخوره و دوتا مک میزنه حالش بهم میخوره و بالاش میاره.خیلی عذاب میکشم که داره شیر خشکی میشه.واقعا شیر خشک بده؟؟؟خودم دوست داشتم شبر خودم بهش بدم ولی شرایط دخترم اینجوری شد.شیرم هم بخاطر لینکه دخترم مک نمیزنه زیاد داره کم میشه😢😢😢😢

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

منم بعد زایمان بخاطر عفونت چشمم انتی بیوتیک مصرف میکردم شیرم خیلی کم بود بچه سیر نمیشد بهش شیرخشک نان میدادم یک سینمو که کلا نخورد تا خشک شد اما اون یکی رو تا جایی که میشد بهش میدادم الان 9 ماهشه شیرخشک رو روزی یبار میخوره بیشتر به سینه خودم عادت کرده. شماهم مرتب سینه رو بهش نده که اگر شیشه رو بیشتر بخوره سینه رو ول میکنه ها. گرچه شیرخشک هم بد نیس اما شیر مادر برای بچه عالیه

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

سعی خودتو بکن اما اگه سینه رو ول کرد و شیرخشکی شد اصلا ناراحت نباش 

والا من بچه اولم مثل شما شد خیییلی هم رشدش خوب بود بدنش هم ماشالله قوی 

اما بچه دوم فقط شیر خودمو میخواس لب به شیر خشک نزد دوساله پدرم دراومده 

اینقد که همش چسبیده سینه رو ول نمی کنه باید همش بخورم تا شیر داشته باشم یه کم غذام کم میشد بچه گشنه میموند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای رفلاکس خیلی بده منم اسیرم با دخترم ولی فعلا داریم‌تلاش میکنیم. منم امپرازول میدم ۱۲ ساعتی یک و نیم سی سی و به قول شما تا وقتی خوابه خوبه همه چی اما وقتی بیداره بالا میاره این سری یه شربت دیگه هم دکتر دهد بهش‌که کنار امپرازول بدم. دلم‌نمیاد این همه دارو بدم هنوز اونو شروع نکردم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
منم بعد زایمان بخاطر عفونت چشمم انتی بیوتیک مصرف میکردم شیرم خیلی کم بود بچه سیر نمیشد بهش شیرخشک نا ...

ممنون عزیزم.واقعا دارم عذاب میکشم الان چند روزه ناراحتم چون قصد داشتم فقط شیر خودم بخوره .شیرم هم داره کم میشه.

دکتر راه حلی نداشت برای اینکه شیر خودتون رو بخوره و بالا نیاره عزیز ؟

واسه هفته آینده نوبت گرفتم ببرمش متخصص گواراش اطفال ببینم چی میگه.من لبنیات رو هم بطور کامل حذف کردم.چون شنیدم شاید حساسیت به پروتین گاوی داره ولی بازم تاثیری نداشت

واسه هفته آینده نوبت گرفتم ببرمش متخصص گواراش اطفال ببینم چی میگه.من لبنیات رو هم بطور کامل حذف کردم ...

عزیزم الکی لبنیات رو حذف نکن ...پسر من تو پوشکش خون بود که به توصیه دکتر یک ماهه که محصولات گاوی رو ترک کردم خوب شده 

سعی خودتو بکن اما اگه سینه رو ول کرد و شیرخشکی شد اصلا ناراحت نباش  والا من بچه اولم مثل شما ش ...

دخترم دوست داره سینم رو بخوره ولی متاسفانه شیرم بهش نمیسازه .هروقت توی خواب عمیق هست راحت میخوره البته مثل زمان بیدارییش مک نمیزنه باید کلی تکونش بدم تا بخوره.شیرم هم داره کم میشه بخاطر اینکه نمیخوره .خیلی عذاب وجدان دارم که اگه قطعش شد چکار کنم

عزیزم الکی لبنیات رو حذف نکن ...پسر من تو پوشکش خون بود که به توصیه دکتر یک ماهه که محصولات گاوی رو ...

گفتم شاید بخاطر لبنیات باشه .نه دخترم خون توی مدفوعش نبود. 

هروقت شیر خشک میخوره گریه ام میگیره .آخه از روز اول از اینکه بخوام شیر خشک بهش بدم ناراحت میشدم