2777
2789
عنوان

داستان من و رفتن به گرجستان با٤٥٠ دلار

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 86 پست
باز خوبه  ، حسابی بهت خوش بگذره ❤️ هتلت گفتی چند ستارست ؟

چهار 

اما چهار ستاره هاي اونجارو ميگن خودت بايد يه ستاره ازش كم كني 

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

ما چن روزه دیگه میریم ترکیه...یکو نیم ملیون با تور

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي گلي ممنونم از راهنماييت عزيزم😍😘

راستی تونستی مرکز خرید تراناوو هم برو خیلی جنساش خوبه و ارزون. البته تراناوو یه فروشگاه بود تو اون مرکز خرید که اسمش یادم نیست.و خوب آف زده بودن.

خیالتون راحت این پول برا یه نفر کافیه من اگه جاتون بودم به محض اینکه رسیدم‌ گرجستان دلار هامو تبدیل میکردم به لاری چون ۴۵۰ دلار میکنه تقریبا ۸۰۰ لاری و نقدینگیت یه خورده بیشتر میشه 

فقط یه سوال چرا ارز مسافرتی نگرفتین ؟؟ 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
الهی عزیزم‌.  چرا خودت نرفتی با تور یکم گرون در میاد. و امیدوارم هتلت مرکز شهر باشه.خیلی جای ام ...

منم فقط ميخوام برم مركز شهر  و اونورا و محله قديميشم دلم ميخواد ببينم. 

ماميخوايم بريم گرجستان خونه بخريم نميدونم كاردرستيه يانه اولش قراربود تهران بخريم اماهمه منصرف كردن گفتن درحال حاضر بهترين جا گرجستانه

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
خیالتون راحت این پول برا یه نفر کافیه من اگه جاتون بودم به محض اینکه رسیدم‌ گرجستان دلار هامو تبدیل ...

رفتم بانك گفت بايد٤ صبح بيايي

رفتم يع بانك ديگه گفت كي گفته قطع شده

زنگ زدم بانك سامان گفت تا٨ مرداد پريم

خلاصه كه اعصابمو بهم ريختن گفتم تو بانك كه اينحوريه بانك تو فزودگاهو ببين چجوريع. 

ماميخوايم بريم گرجستان خونه بخريم نميدونم كاردرستيه يانه اولش قراربود تهران بخريم اماهمه منصرف كردن ...

بعدش اقامت ميدن بهتون؟؟ چقده سرمايه تون كه ميخاين خونه بخرين اونجا؟البته ببخشيد ميپرسم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
راستی تونستی مرکز خرید تراناوو هم برو خیلی جنساش خوبه و ارزون. البته تراناوو یه فروشگاه بود تو اون م ...

فك نكنم بتونم با اين پول چيزي بخرم البته٢٠٠ لاري هم دارم اما بازم ميترسم🤣

رفتم بانك گفت بايد٤ صبح بيايي رفتم يع بانك ديگه گفت كي گفته قطع شده زنگ زدم بانك سامان گفت ت ...

حواله روبايدازبانك بگيرى ببرى فرودگاه يورو بهت ميده دوهفته پيش رفتيم مردم رو سر وكول هم بودن توى فرودگاه غوغا بود توى صف ارز

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند