2777
2789
عنوان

🙄🙄🙄واي كه ازين مدل ادما بيزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 38 پست

منم خیییلی بدم میاد یبار رفتیم‌خونه خالم اینا سلام‌نمیکردن بچهاش بمون😨😨😨😨 منم بدم اومد محل نذاشتم

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
واقعا که چقدر پررو بوده میتونسته با لحن خیلی ارومی بگه که دل بجه هم نشکنه

يه مدلي برخورد كرد كه من خجالت ميكشيدم به بچم تذكر بدم اخه خيلي ضايه بود برخوردش دلم واسه شوهربيچاره ش سوخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد می کنم ازین به بعد خونه اینجور آما که می رین خودتون کاغذ و مدادرنگی واسه کوچولوتون ببرین. یا ...

ميگم اصلااا بچه من چيزي نخاست ،همينكه رسيديم شوهرش به بچم گفت كاغذ بازي بكنيم ؟وگرنه بچه كنار دستم نشسته بود 

اينطور ادما از بس بدن ادم نميتونه حتي مث خودشون باشه 

خداروشکر قطع رابطه کردیم😲😲😲 راسی یادم اومد هستن عروسی یا ن😡

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
حالا خوبه سالی یکبار میرفتین اینجوری با بچه برخورد کرده اگه همیشه رفت و آمد میکردین چیکار میکرد!!!؟؟ ...

قصد دارم همين كارو باهاشون بكنم ،ادماي نفهم ارزش وقت گذاشتن ندارن ،بيچاره خونواده شوهرش 😬😬😬

دقيقا منم به اين فكر كردم كه اونهمه كتاب خونده ولي هيج تاثيري تو رفتارش نداشته خاك تو سر ،ولي فك نكن ...

شایدم عصبی شده.منم خیلی اهل کتابم ولی وقتی عصبی میشم سخت میتونم خودم و کنترل کنم متاسفانه😔

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
شایدم عصبی شده.منم خیلی اهل کتابم ولی وقتی عصبی میشم سخت میتونم خودم و کنترل کنم متاسفانه😔

اخه عزيزم ادم با مهمونش اونم مهمون دوساعته كه با دست پر ديدن خونه ش رفتن اينطوري رفتار نميكنه ،اگر يه بچه بي ادب باشه يا پدر و مادر كاري به كارش نداشته باشن بله ،بعضي از ادما متاسفانه هرچقدرم سرشون تو كتابه رفتار اجتماعي رو ياد نمي گيرن متاسفانه

اخه عزيزم ادم با مهمونش اونم مهمون دوساعته كه با دست پر ديدن خونه ش رفتن اينطوري رفتار نميكنه ،اگر ي ...

همینطوره. حرف شما برای خودمم تلنگر خوبی بود که  دقت بیشتری روی حرف و کارم داشته باشم و بدونم توقع از یه خانوم اهل مطالعه بیشتره.ممنونم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...