2777
2789
عنوان

🙄🙄🙄واي كه ازين مدل ادما بيزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومه با این کارش با شوهرش هم توهین آمیز رفتار کرده، دیگه چه انتظاری دارین با شما رفتار درست داشته باشه. مگه شوهرش بچه کوچیکه که بهش بکن نکن می کنه اونم جلوی دیگران!

بله متاسفانه بعضيا خيلي رك هستن،،، خواهر بزرگ خودم وقتي ميريم خونه اش، قبلش دسته هاي كمدا رو با يه بند محكم بهم ميبنده،، ويترين اسباب بازياي بچه هاشم همينطور،، بچه ها دست به يه چيزي بزنن سريع تذكر ميده،،،، ولي خودم اگه كسي بياد خونم، خونمم كن فيكون بكنن، صدام درنمياد، شده چندين بار بچه ي اون يكي خواهرم تو خونم جيش كرده،،، اصلا خودمو به اون راه نزدم كه مبادا معذب و ناراحت بشه، دندون رو جيگر ميزارم ، تو خودم ميريزم ولي مهمونمو نميزارم بهش بد بگذره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خانومه با این کارش با شوهرش هم توهین آمیز رفتار کرده، دیگه چه انتظاری دارین با شما رفتار درست داشته ...

دقيقا ،هم به شوهرش توهين كرد هم به ما ،اگه لحنشم خوب بود حرفي نبود ولي با يه لحن بد و زشت اه اه فكرشم ميكنم حالم ازون شخص بهم ميخوره 

واسه یه کاغذ ؟؟؟  مردم چقد خسیس شدن . یا واقعا ادم حساسی یا وسواسی هستن و میترسن بچه کاغذ رو تیکه تیکه کنه و پخش کنه اینور و اونور. 

اما به هرحال ادم باید احترام مهمون رو داشته باشه . حالا چه بچه باشه چه بزرگ 

عزیزززززمممم دلم برای بچه ات سوخت. طفلکی فقط یه تیکه کاغذ خواسته. 😔

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
نميدوني بيچاره يه ذليليه بيا و ببين ،من مونده بودم يه مرد چقدر ميتونه صبور باشه اخه ،اينهمه گوش به ف ...

همیشه یک طرف ارومه یک طرف خشن، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
واسه یه کاغذ ؟؟؟  مردم چقد خسیس شدن . یا واقعا ادم حساسی یا وسواسی هستن و میترسن بچه کاغذ رو تی ...

بعضيا مشكل رواني هم دارن اين خانم  از بس بدخلقه كه ادم نميتونه جذبش شه ،اخه مهموني كه دو ساعت ميمونه چرا بايد اينطوري باهاش برخورد كرد ،اگه بدونين من چطوري ميزبان اونا بودم از خودم بدم مياد كه اينهمه به بعضيا اهميت دادم 

حالا خوبه سالی یکبار میرفتین اینجوری با بچه برخورد کرده اگه همیشه رفت و آمد میکردین چیکار میکرد!!!؟؟؟

من اگه بودم دیگه نمیرفتم اگرم اصرار میکردن میگفتم بچم میاد کتابای خونتونو بهم میریزه بهتره نیام!!!

والا منكه از خدامه خونش نرم اما نسبتمون طوريه ازمون انتظار دارن 😐

پیشنهاد می کنم ازین به بعد خونه اینجور آما که می رین خودتون کاغذ و مدادرنگی واسه کوچولوتون ببرین. یا چیزی که سرگرم بشه و خونه طرف هم بهم نریزه که بخواد غر بزنه 

بله متاسفانه بعضيا خيلي رك هستن،،، خواهر بزرگ خودم وقتي ميريم خونه اش، قبلش دسته هاي كمدا رو با يه ب ...

شما انسانيت خودتو نشون ميدي ،منم همينطورم ،يه وقتايي مامانم ميگه در اتاق بچه رو ببند ،تذكر بده ،اما من دلم نمياد و نميتونم با مهمون انقدر بد برخورد كنم 

اون کتابارو خونده این شده.نمیخوند چی بوود؟

دقيقا منم به اين فكر كردم كه اونهمه كتاب خونده ولي هيج تاثيري تو رفتارش نداشته خاك تو سر ،ولي فك نكنم مادرشوهر خواهر شوهرش اينو تحمل كنن با اين اخلاق گندش