2777
2789

مثلا من یبار ب ابجیم گفتم چرا شوطی هایه خالیه قامپورو میزاری تو حموم(قوطی شامپو😂)

یبارم دوستم گف بریم کوهستان شارک پادی😂(منظورش کوهستان پارک شادی بود)

یبار دیگم تو مدرسه دهه فخر بود سرود همگانی ازمون نظر سنجی کردن دوستم گف سرود گوی بولو سوسنو یاسمن امدو بخونیم خانوم(بوی گل سوسن😂)

یبار دیگم دوست دختر عموم گف بیاین پیدزا سفارش بدیم گفتن تو چی میخوری اونم گف قاروچو قورچ(قارچو گوشت😂)

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانم یه قشنگشو رو کردی دهه ی فخر

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من دبيرستاني بودم  ي پره تو خيابون بهم تيكه انداخت گفت جطوري خواهر؟ منم گفتم شكر خدا اَخَبي ...

😂😂😂

برام دعا کنید اخه میگن درحق کسی دعا کنی دعا خودتم زود میگیره پس با یکــ تیر دو نشون بزنیم  

يه بار ميخواستم بگم موهاي پام اشتباهي گفتم پوهاي مام

لباس بدن نما = دبن نما

خيلي بوده الان يادم نيس😄

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
من داشتم به بابام میگفتم امروز انقد تیز شیرجه زدم تو استخر نزدیک بود کف‌م بخوره سر استخر😐😐😐

😂😂😂