2777
2789
عنوان

خانمهای راننده لطفا تشریف بیارید

358 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من سال 85 کواهینامه گرفتم ولی در حد سه چهار بار بیشتر رانندگی نکردم و یکبار تصادف کردم چند سال پیش دیگه ننشستم ولی حالا ماشین خریدم احساس ترس دارم و فکر میکنم هیچی بلد نیستم به راهنماییتون نیازمندم بگید چکار کنم.سپاسگزارم عزیزان

برو چند جلسه با مربی اموزشگاه و دوره ببین 

چند جلسه با ماشین مربی و چند جلسه مربی با ماشین شما بیاد 

بعد قشنگ راه میافتی 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از جاهاي خلوت شروع كن و تنها بشين كسي كنارت نباشه

ميتوني يكي دو جلسه دوباره آموزشگاه بري

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

یکی دوجلسه شهری بگیر خودتم جاهای خلوت برو تمرین کن قلقش سریع میاد دستت

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

عزیزم منم 86 گواهینامه گرفتم و آخرین بار که پشت ماشین نشستم همون بود که افسر امتحان گرفت تاااااا سال 94 که ماشین خریدم. اولا که به خودت مسلط باش بعدشم حتمااااا برو یه آموزشگاه دو جلسه کلاس بگیر عالیه چون خیلی چیزا یادت رفته. در نهایت که یادت اومد تا خودت تنهایی رانندگی نکنی ترست نمیریزه

شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم   

بیبیب📯📯📯برین کنار

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️