2777
2789
عنوان

خیلی ضروری های سیسمونی

580 بازدید | 91 پست

وسایل ضروری سیسمونی و لطفا بهم بگید ...نمیخوام وسایلی که زیاد کاربردی ندارنو بگیرم...حقیقتا هزینشو ندارم. وسایل لازمو بهم بگید ممنون میشم

منكه ضروري هاشو تا الان گرفتم بخدا تا الان شده ٢٠ ميليون تازه فرش و پرده و لوستر مونده،لباسم زمستوني نگرفتم كفشم فقط يكي خريدم،گوش پاك كن يادم رفته اصلا يه وضعيه

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اسباب بازي رو حذف كن 

اگه دختره دو سه تا عروسك جغجغه اينا برا سال اولش بسه 

واقعا بعدها ميفهمي كاش اسباب بازي نميخريدي اول مث همه ك كمد رو پر ميكنن 

كالسكه و ساك... كرير اينا واجب نيس

سايز صفر شايد يكي دوتا تيكه سرهمي فقط بخاي تو بيست روز اينقد بزرگ ميشه كوچيكش ميشه 

ما يكي خريديم صفر 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

گلم تخت الان لازم نیس اگ نمیخوتی زیاد هزینه کنی

ولی کمد خوبه 

لباس هم تا۶ماهگ یبگیر الان 

چون بچه کوچیکه ازین ست هایی ک تو جعبس نگیر بجاش ( زیر دکمه دار ، شلوار، سرهمی ، پیراهن جلو دکمه دار) بخر چون چون کوچیکه اینا  راحت میتون یتنش کنی و بچه اذیت نمیشه 

منكه ضروري هاشو تا الان گرفتم بخدا تا الان شده ٢٠ ميليون تازه فرش و پرده و لوستر مونده،لباسم زمستوني ...

حالا شما تو اين تاپيك كوتاه بيا

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
منكه ضروري هاشو تا الان گرفتم بخدا تا الان شده ٢٠ ميليون تازه فرش و پرده و لوستر مونده،لباسم زمستوني ...

اوووووو فرش وپرده ولوستر؟؟؟؟خب ماشالله داری که انقد هزینه میکنی.من مامانم دست تنها میخواست بخره خیلی چیزا نگرفتم البته همه چیز داشت نی نی اما خب ارزون گرفتم 

راستي لباس هم از اين بسته بنديا نخر 

اونا الكي گرونن برا اينكه حكم ترييني دارن 

خودت برو جاش ك معدنه نميدونم كدوم شهري 

همه تيكه هارو خودت انتخاب كن

بنظرم تخت نگیر فعلا چون الکیه بچه تا وقتی که شیر میخوره کنار خودته.کالسکه وکریرم نگیر چون بکار نمیاد.اسباب بازیم نگیر بعد چند ماه دیگه براش جغجغه بخر.لباسم تا سایز دو یا سه فقط بگیر.برا تو خونش زیاد مهم نیس لباس ساده تر وارزون تر بگیر اما برا بیرونش دو سه تایی لباس شیک بگیر.کفشم که اصلا نمیخواد.دوتا هم جوراب میخواد.کلاه ودستکشم رو سرویسش هست.سری لباساشم بنظرم 5 تکه بگیر اخه این 18 تکه ها اصلا بعضی از تکه هاش استفاده نمیشه.با سرویس خواب.دیگه چیزیم نمیخواد.سرویس حمام هم الکیه خخخخ