2777
2789
عنوان

کمک به شیرخوارگاه

265 بازدید | 13 پست

دوستان توی خبرا خوندم که مسئولین شیرخوارگاه شبیر در تهران گفتن که بچه ها فاقد شیر خشک و ما بیبی هستند و دارن بهشون آب قند میدن. هرکی دوست. است کمک کن

آدرس تهران ،میدان خراسان خیابان هفده شهریور جنوبی پایین تر از تیردوقلو

33706526

33005885

33005886

پول واریز نکنید فقط شیر خشک و پوشک ببرید تخویل بدید

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره تلفن شیر خوارگاه هست. زنگ بزنید بپرسید اگه راسته به منم بگید

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
من تهرانم نزدیکم نهایتا فردا میرم سر میزنم

خدا خیرت بده ولی اول تماس بگیر

الان تماس گرفتم یه آقایی گوشی رو برداشت گفت دروغه و بچه ی شیر خوار اونجا ندارن برای کمک حضوری هم گفت ...

نمیدونم والا. گفتم اطلاع رسانی کنم

گفت تلگر  ام این خبر پخش شده دروعه

فکر کنم دیدن آبرو ریزی میشه از جایی تامینشون کردن.

شبیربچه های بالای هشت سال دارن.الانم درحال بازسازیه

دو تا هشت سال بد سرپرست داره