2777
2789
عنوان

به نظرتون من حسودم یا بدبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 50 پست
هیچکدوم نیستی فقط ناراحتی و دلخور واسه هرکسی ممکنه پیش بیاد این حس.....خواهرشوهر منم خونه خرید اصلا ...

بخدا خیلی ناراحت شدم شاید خودشون بهم میگفتن بجای ناراحتی الان کمکشون بودم همش با خودم میگم در نورد من چه فکری کردن نگفتن اخرش که میفهمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نه حسودی و نه بدبخت یکم حساس شدی بهش فکر نکن گلم به همونایی که فکر میکنی حسودی میکنی با مهربونی و خوشرویی برخورد کن و تبریک بگو بابت موفقیتاشون تا روحت اروم بشه خدا تو قران میفرماید :برتری هایی که به دیگران عنایت کردم آرزو نکنید و هر چه خواستید از فضل خدا بخواهید.

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤
معني حسادت اينه كه هيشكي هيچي نداشته باشه و فقط من داشته باشم،شما اين و ميخواين واقعا؟؟؟؟؟ ...

نه نمیخوام فقط میخوام منم ی روز حس اینکه خونه خودمم نه سربار مردم داشته باشم

نه عزیزم نه حسودی و نه بدبخت یکم حساس شدی بهش فکر نکن گلم به همونایی که فکر میکنی حسودی میکنی با مهر ...

مرسی عزیزم واسم دعاکن دلم اروم شه این حالمو دوست ندارم

عزیزم خب باید دید اولا شغل شوهر شما چیه شغل اونا چیه...بعد اینکه شما چقدر اهل حساب وکتاب تو زندگیتون هستین ولخرج هستین یا نه؟...اهل پس انداز هستین یا نه؟به نظرم به شانس زیاد ربطی نداره به مقدار درآمد وپس انداز ربط داره تا به بدبختی مسابقه نیست که بگیم اونا شانس داشتن برنده شدن شاید اونا درامدشون بیشتر از شماست یا اینکه تو زندگیشون خیلی اهل حساب کتابن وبقول معروف اهل ولخرجی نیستن ایشالا شمام به زودی خونه دار میشین خدا گفته از تو حرکت از من برکت😊

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بخدا خیلی ناراحت شدم شاید خودشون بهم میگفتن بجای ناراحتی الان کمکشون بودم همش با خودم میگم در نورد م ...

ولشون کن بابا اتفاقا منم الان میگم بهتر ک خیلی در جریانش نیستم و خودمو قاطی نکردم.....وقتی هیجوقت کمک حال من نبودن بهتر ک قاطیشونم نشیم.....بازم خداروشکر همین ک میتونی یجا داشته باشی خیلیه....ایشالا ب امید خدا واسه شماام جور میشه زودتر

یه ذره برنامه ریزی کنید صرفه جویی کنید شماهم خونه دار میشید نگرانی نداره 

دو سال شوهرم بیکار شد ولی امیدمو از دست ندادم تمام حقوقمون میره بابت قسط ۱۰۰ متر زمین تا ۵ سال دیگه نمیتونیم نفس بکشیم ولی کو پول واسه ساخت اونم با این اوضاع مملکت

عزیزم خب باید دید اولا شغل شوهر شما چیه شغل اونا چیه...بعد اینکه شما چقدر اهل حساب وکتاب تو زندگیتون ...

شوهرم اتش نشان ی شرکت خصوصیه البته یکم ولخرجه ولی بقول معروف شم اقتصادی نداره واین باعث مسشه سرمایشو از دست بده وصد البته پیشتیبان که نداره هیچ همین ها همیشه ازش انتظار کمک دارن

دو سال شوهرم بیکار شد ولی امیدمو از دست ندادم تمام حقوقمون میره بابت قسط ۱۰۰ متر زمین تا ۵ سال دیگه ...

اگه موقعیت زمین خوبه بدید یکی بسازه نصف نصف از اپارتماناش بردارید 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...