الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه ک!!! تنوع زیاده ... یه جا میری طرفو آروم می کنی ، زندگیش نپاشه یه جا دیگه میری طرفو آر ...
ای خواهر نیمزارن درست انتخاب کنی همش میگن وای این خوبه اینو رد کنی میمونی فلان میشی عوقم گرفته از شوهر اینجوری سنتی انتخاب کردن
دست رو دلم نزارین ک خونه
پول دار بودن تضمین زندگی خوب نیست.درسته شرط مهمیه ولی تضمین نمیکنه.کلا پول و علم و شهرت با خودشون شعور نمیارن.کسایی میتونن خوشبخت باشن که از حداقل شعور برخوردار باشن.چه تو زندگی مجردی چه متاهلی.اونی که شعور داره با هیچی هم میتونه زندگی بسازه ولی اونی که شعور نداره دنیا رو هم بهش بدی تباه میکنه
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟