2777
2789
عنوان

تاپیک نداشتن خواستگار یا مردن از دست شوهر!

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک!!! تنوع زیاده ... یه جا میری طرفو آروم می کنی ، زندگیش نپاشه یه جا دیگه میری  طرفو آر ...

ای خواهر نیمزارن درست انتخاب کنی همش میگن وای این خوبه اینو رد کنی میمونی فلان میشی عوقم گرفته از شوهر اینجوری سنتی انتخاب کردن

دست رو دلم نزارین ک خونه

پول دار بودن تضمین زندگی خوب نیست.درسته شرط مهمیه ولی تضمین نمیکنه.کلا پول و علم و شهرت با خودشون شعور نمیارن.کسایی میتونن خوشبخت باشن که از حداقل شعور برخوردار باشن.چه تو زندگی مجردی چه متاهلی.اونی که شعور داره با هیچی هم میتونه زندگی بسازه ولی اونی که شعور نداره دنیا رو هم بهش بدی تباه میکنه
ای خواهر نیمزارن درست انتخاب کنی همش میگن وای این خوبه اینو رد کنی میمونی فلان میشی عوقم گرفته از شو ...

به حرف بقیه گوش نده! مرحله به مرحله این حرفا ادامه داره! چرا بچه دار نمیشی.....

تا حالا اینطوری قانع نشده بودم!

😁😁😁والا.

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

شوهر نداشتن یه درده شوهر داشتنم هزار درد.آدم نمیدونه چیکار کنه

میخام ومیتونم..😊😀حقم رواز این دنیا میسونم😬😠💪💪يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️
تلنگری به مجرداست که با چشم باز انتخاب کنن. همه جوانب و در نظر بگیرن. واسه مجردای نی نی سایت واقعا خ ...

برا ما مجردا خوشحالین ولی ما خودمون خوشحال نیستیم😂😂

پایان شب سیه سپید است💕
برا ما مجردا خوشحالین ولی ما خودمون خوشحال نیستیم😂😂

از تاپیکا یاد بگیرین چطور انتخاب کنین. چه چیزایی رو در نظر بگیرین😀و صد البته که تا زیر سقف نرفتین نمیشه صد در صد مطمئن شد به طرف