2777
2789

چكارا كنم دعا كنيد زايمان خوبي داشته باشم 

بچم بريچه بايد سزارين كنم 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی به سلامتی عزیرمم هیچ نگران نباش..انقد راحته ۲۰ دقیقه ای بچت به دنیا میاد..بعدش فقط تنلی نکن و راه برو تا سریع بخیه هات خوب بشه..

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤

ایشالا که زایمان خوبی داشته باشی گلم 

منم 11 زایمانمه 

دل تو دلم نیست😍😍😍

طبیعی یا سزارین؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
اخی به سلامتی عزیرمم هیچ نگران نباش..انقد راحته ۲۰ دقیقه ای بچت به دنیا میاد..بعدش فقط تنلی نکن و را ...

باشه گلم

ایشالا که زایمان خوبی داشته باشی گلم  منم 11 زایمانمه  دل تو دلم نیست😍😍😍 طبیعی یا سز ...

بالا گفتم سزارين 

به به چه عالی برید شاد باشید به خودتون برسین لباس قشنگ واسه برگشتتون بذارید لوازم ارایش بردارید این تجربه ها حیفه با استرس از دست بره به این فک کنین که یهو یه لذت و عشق غیر قابل باور میخواد بهتون واریز بشه که خودتون میمونین تو کار خدا منکه بهترین روز عمرم بود 

بالا گفتم سزارين 

منم سزارینم و به پیشنهاد همه دوستان با پمپ درد 

تو هم پمپ بگیر خیلی خوبه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
به به چه عالی برید شاد باشید به خودتون برسین لباس قشنگ واسه برگشتتون بذارید لوازم ارایش بردارید این ...

من عزا گرفتم نشستم غصه اتاق عمل ميخورم 

من که خودم تابحال زایمان نکردم ولی شنیدم  مراقب باش یبوست بعد از زایمانت نگیری غذاهای روان است ...

باشه عزيز