2777
2789
عنوان

کرم ضد آفتاب

234 بازدید | 16 پست

کرم ضد آفتاب معرفی کنید که علاوه بر پیگیری جنبه زیبایی و درمانی هم داشته باشه  و اینکه لطفا کسایی که استفاده کردن و جواب گرفتن بگن نه اینکه از کسی شنیدن یا تبلیع الکی

چون پوستم به شدت حساسه

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الارو خریدم نمیدونم این اشغاله چیه تا میزنم جوش میزنم و لک میاره صورتم به دکتر زیلا و اکتی پورم نمیتونم خشک میکنه گونه هام تیکه تیکه 

واقعا نمیدونم چی دیگه خوبه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اوریاژ رو امتحان کن🌺

دکتر داروخانه میگفت  جای جوش رو پوشش نمیده 

درسته؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

دی دی کرم درمدن

کلا دنبال دی دی کرم باش تو مارک های مختلف

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من الارو خریدم نمیدونم این اشغاله چیه تا میزنم جوش میزنم و لک میاره صورتم به دکتر زیلا و اکتی پورم ن ...

وای الارو مال منم دقیقا همینطوریه 😑

تقلبیه عزیزم خیلی وقته دیگه اصلش نیست تو بازار.

وای الارو مال منم دقیقا همینطوریه 😑 تقلبیه عزیزم خیلی وقته دیگه اصلش نیست تو بازار.

انگار اشغال توشه وقتی میزنه ادم به پوستش بخدا فکر کنم بدون کرم بره بیرون ادم کمتر لک میاره تا اینو بزنه ۶۰تومنم شده

آره واقعا😣😣 من که کل صورتم جوش زد افتضاح موندم چیکار کنم 😢

من این ماسک ۳منظوره گارنیه رو گرفتم دوروزه شماهم امتحان کن دوس داشتی ببینیم خوب میشه اسیب این ات اشغالا