2777
2789
عنوان

لانه گزینی

136 بازدید | 14 پست

سلام‌دوستان‌من امروز روز بیستم پریودم هستم‌سیکلهامم ۲۹روزست.اینماه دکترم‌لتروزول و کلومفن داد بهم ولی کیت تخمک گذاریم اصلا پررنگ‌نشد بعد امشب لکهای قهوه ای میبینم.عایا طبیعیه که ده روز جلوتر پریود بشم منی که همیشه پریودام‌متظم‌بود یا بنظرتون لانه گزینیه؟؟چطوری باید بفهمم پریود یا لانه گزینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کیتهام اصلا پررنگ‌نشدن یعنی تخمک گذاری داشتم.وای خدا ازدهنت بشنوه گلم خیلی وقته منتظرشم

ان شااله خدابهت نی نی میده کیتا همیشه هم قابل اعتماد نیستن

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
ان شااله خدابهت نی نی میده کیتا همیشه هم قابل اعتماد نیستن

اجی لانه گزینی چند روزه خون‌میهد یا فقط لکه چندروز بعد بیبی چک بزنم.من شش ماه قبلم خامله شدم ولی لک لانه گزینی نداشتم اون بچم‌سقط شد خداکنه اینبارحامله باشم یاامام رضا

من شنیدم همیشه هم نباید لک لانه گزینی را دید میشه ندید وباردار بود

واینکه چند روز هم میشه مقدارش تو هرکس متغییره ولی اکثرا کم رنگ تر از پری و رقیقه و کم هستش 

ان شااله خدا بهت یه نی نی سالم میده

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
من شنیدم همیشه هم نباید لک لانه گزینی را دید میشه ندید وباردار بود واینکه چند روز هم میشه مقدارش تو ...

تافردا میمونم اگه زیادتر شد میرم دکترم سونو کنه یا ازمایش بنویسه.الکی دلمو خوش نکنم شاید پریودم جلوزده

اخه کیتهام اصلا پررنگ‌نشدن یعنی تخمک گذاری داشتم.وای خدا ازدهنت بشنوه گلم خیلی وقته منتظرشم

منکه دقیقا روزی که قرار بود پریود بشم لک لانه گزینی رو دیدم.البته شاید به خاطر مصرف قرصا تاریخ پریودت جلو میفتاده این ماه ولی بجاش نی نی اومده.امکانش هست.یه هفته دیگه بی بی چک بزن

Do not give up