2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آلمان زندگي ميكنم زبان آلماني پر از گرامره و تو خونه بعيد ميدونم بتوني راحت ياد بگيري

مرسی عزیزم  که وقت گذاشتی جواب دادی🌹🌹 پس باید دنبال کلاس بگردم

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 
اینجا جایی رو نمیشناسم که خوب باشه متاسفانه.از طرفی نیاز دارم ی کار جدید امتحان کنم وگرنه دیوانه میش ...

براي يادگيري زبان آلمان برو مؤسسه گوته تو قلهك

خيلي معتبره

مورد تأييد آلمانه

يعني مدركش رو حتي تو آلمان قبول دارن

اینجا جایی رو نمیشناسم که خوب باشه متاسفانه.از طرفی نیاز دارم ی کار جدید امتحان کنم وگرنه دیوانه میش ...

روزتا استون هست المانیش. ولی من خودم حوصله ندارم با نرم افزار راستش بازم بستگی به خودت داره 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

فرانسه خیلی سخته...

یکی دو ترمش رو میشه تو خونه یاد گرفت ولی از وقتی وارد گرامر زمان گذشته اش میشه خیلی سخت میشه

از همه شون بگذریم باید حسابی رو خوندن و لحجه کار کنی چون یه چیز مینویسن یه چیز دیگه میخونن 😂

مثلاً : مینویسن malheureux میخونن malogho 

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
براي يادگيري زبان آلمان برو مؤسسه گوته تو قلهك خيلي معتبره مورد تأييد آلمانه يعني مدركش رو حتي تو ...

اگه رفتم تهران حتما اونجا میرم.مرسی عزیزم از راهنماییت.اسکرین گرفتم که یادم بمونه.ممنونم🌹🌹

روزتا استون هست المانیش. ولی من خودم حوصله ندارم با نرم افزار راستش بازم بستگی به خودت داره 

نرم افزار فرانسه نصب کرده بودم ولی موفقیت آمیز نبود😊 اینم که گفتید حتما امتحان میکنم.مرسی عزیزم از راهنماییت🌹🌹

فرانسه خیلی سخته... یکی دو ترمش رو میشه تو خونه یاد گرفت ولی از وقتی وارد گرامر زمان گذشته اش میشه ...

ولي زبان آلماني يه خوبي خيلي بزرگ داره اونم اينكه همونجور كه مينويسي همونجور خونده ميشه و لهجه سختي نداره مثل انگليسي 

فرانسه خیلی سخته... یکی دو ترمش رو میشه تو خونه یاد گرفت ولی از وقتی وارد گرامر زمان گذشته اش میشه ...

آهاا مرسی ی از توضیح کاملت گلم.آره راستش نرم افزارشو نصب کرده بودم اصلا حالم خراب شده بود.نمیفهمیدم چه خبره😆 مرسی عزیزم از راهنماییت🌹🌹

ولي زبان آلماني يه خوبي خيلي بزرگ داره اونم اينكه همونجور كه مينويسي همونجور خونده ميشه و لهجه سختي ...

آها پس اگه اینطور باشه که خیلی راحت تره.بازم ممنونم .

سلام عزيزم من زبان الماني ميخونم الان a1/2رو دارم تموم ميكنم كلاس بري بهتره تو خونه نميشه چون زباني هست كه نياز به معلم خواهي داشت

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍