نازی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 عنوان زبان فرانسه و آلمانی 4003 بازدید | 27 پست سلام عزیزان.کسی هست که یکی از این دو زبان رو بلد باشه؟تو خونه میشه یاد گرفت؟ "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 1397/05/02 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rodabeh عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 8306 نه نمیشه از سخنان پیامبر : هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .
نازی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 نه نمیشه اینجا جایی رو نمیشناسم که خوب باشه متاسفانه.از طرفی نیاز دارم ی کار جدید امتحان کنم وگرنه دیوانه میشم😢 "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚
٢٥ عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1193 من آلمان زندگي ميكنمزبان آلماني پر از گرامره و تو خونه بعيد ميدونم بتوني راحت ياد بگيري
نازی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 من آلمان زندگي ميكنم زبان آلماني پر از گرامره و تو خونه بعيد ميدونم بتوني راحت ياد بگيري مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی🌹🌹 پس باید دنبال کلاس بگردم "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚
٢٥ عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1193 اینجا جایی رو نمیشناسم که خوب باشه متاسفانه.از طرفی نیاز دارم ی کار جدید امتحان کنم وگرنه دیوانه میش ... براي يادگيري زبان آلمان برو مؤسسه گوته تو قلهكخيلي معتبرهمورد تأييد آلمانهيعني مدركش رو حتي تو آلمان قبول دارن
٢٥ عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1193 مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی🌹🌹 پس باید دنبال کلاس بگردم خواهش ميكنم عزيزم ان شاالله موفق باشي🌹🌹🌹
rodabeh عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 8306 اینجا جایی رو نمیشناسم که خوب باشه متاسفانه.از طرفی نیاز دارم ی کار جدید امتحان کنم وگرنه دیوانه میش ... روزتا استون هست المانیش. ولی من خودم حوصله ندارم با نرم افزار راستش بازم بستگی به خودت داره از سخنان پیامبر : هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 فرانسه خیلی سخته...یکی دو ترمش رو میشه تو خونه یاد گرفت ولی از وقتی وارد گرامر زمان گذشته اش میشه خیلی سخت میشهاز همه شون بگذریم باید حسابی رو خوندن و لحجه کار کنی چون یه چیز مینویسن یه چیز دیگه میخونن 😂مثلاً : مینویسن malheureux میخونن malogho برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
نازی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 براي يادگيري زبان آلمان برو مؤسسه گوته تو قلهك خيلي معتبره مورد تأييد آلمانه يعني مدركش رو حتي تو ... اگه رفتم تهران حتما اونجا میرم.مرسی عزیزم از راهنماییت.اسکرین گرفتم که یادم بمونه.ممنونم🌹🌹 "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚
نازی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 روزتا استون هست المانیش. ولی من خودم حوصله ندارم با نرم افزار راستش بازم بستگی به خودت داره نرم افزار فرانسه نصب کرده بودم ولی موفقیت آمیز نبود😊 اینم که گفتید حتما امتحان میکنم.مرسی عزیزم از راهنماییت🌹🌹 "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚
٢٥ عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1193 فرانسه خیلی سخته... یکی دو ترمش رو میشه تو خونه یاد گرفت ولی از وقتی وارد گرامر زمان گذشته اش میشه ... ولي زبان آلماني يه خوبي خيلي بزرگ داره اونم اينكه همونجور كه مينويسي همونجور خونده ميشه و لهجه سختي نداره مثل انگليسي
نازی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 فرانسه خیلی سخته... یکی دو ترمش رو میشه تو خونه یاد گرفت ولی از وقتی وارد گرامر زمان گذشته اش میشه ... آهاا مرسی ی از توضیح کاملت گلم.آره راستش نرم افزارشو نصب کرده بودم اصلا حالم خراب شده بود.نمیفهمیدم چه خبره😆 مرسی عزیزم از راهنماییت🌹🌹 "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚
نازی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 ولي زبان آلماني يه خوبي خيلي بزرگ داره اونم اينكه همونجور كه مينويسي همونجور خونده ميشه و لهجه سختي ... آها پس اگه اینطور باشه که خیلی راحت تره.بازم ممنونم . "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚
شکلات_تلخ1 عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 9878 سلام عزيزم من زبان الماني ميخونم الان a1/2رو دارم تموم ميكنم كلاس بري بهتره تو خونه نميشه چون زباني هست كه نياز به معلم خواهي داشت راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍