2777
2789
عنوان

تروخدابیاین

94 بازدید | 13 پست

دخترپنج ماهموبردم دکترپوست بخاطرحساسیتش بازم پمادوشربت دادالان که نگاه کردم دیدم یه جاهایی ازبدنش کهیر زده بخدااشکام بندنمیادوقتی میبینم بادستای کوچولوش بدن نحیفشومیخارونه دلم ریش ریش میشه خیلی مظلومه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمنم

والا من بچم دون میزد چون وسط گرما بود.بعدش ترنجبین میدادم فوری خوب میشد.هرچی پماد ابنا دکترا میدادن فایده نداشت.تو کمتر بیست و چهار ساعت میرفت.فقط میدونم ترنجبین معرکه است و هیچ ضرری نداره حتی به بچه چله بدی هیچی نمیشه

قرمزوبرجسته س اندازه یه بندانگشت

فقط میدونم بچه کوچولو پوستش لطیفه فوری جواب میده.من که والا بهمن پیچ گرفتم میجوشونیش اروم میمالی رو پستش از آب جوشیدش هرچی دون و اینا میره.من دون های قرمز میزد.چون تو دمای ۷۰ درجه به دنیا اومد مال من گرمی بود

فقط میدونم بچه کوچولو پوستش لطیفه فوری جواب میده.من که والا بهمن پیچ گرفتم میجوشونیش اروم میمالی رو ...

ممنون ازتجربت استفاده میکنم امیدوارم نتیجه بگیرم بچه بزرگ کردن همش مکافات دلم براش می سوزه طفلک