2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیده بودم مردا هم کمبود محبت بگیرن فک میکردم فقط خانوما از این حس ها دارند😁سرش رو بزار رو پاهات موهاش رو نوازش کن قربون صدقه اش برو بهش بگو چقدر دوستش داری و وجودش تو زندگیتون ضروری و لازمه بگو اگه لحظه ای نباشه چی بر سر تو میاد🤪🤥

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

بد نیست خوبه که😊بهش محبت کن ولی نه زیاد ...قطره چکونی که پررو نشه سیرابم نشه😉

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

هر چند دقیقه ایی دمپایتو در بیار به طرفش پرت کن بگو من محبتمو اینجوری نشون می دم

اصلا خودشون اون محبتی رو که باید به خانمشون داشته باشن رو ندارن فقط میگن همه جور هوای مارو داشته باشید

استارتر البته کلی گفتم همسر شما رو نمیدونم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
چند ساله ازدواج کردید و اینکه ازدواجتون سنتی بوده یا قبلش آشنا بودید ؟

۴ساله.سنتی نبوده.خ زجر کشیدم شوهرم دانشجو بوده سربازی رفته بیکار بوده مریض بوده همش تکو تنها بدون خانوادم یا خانوادش بار بدوش کشیدم تازه رفته سرکار

بیا به منم محبت ک ن:))

بیا عجیجم 😘😅اتفاقا شوهرم نیس دارم هذیون و چرت و پرت میگم مرد رو فقط باس زد خون بالا بیاره محبت به مرد جماعت نیومده🤐

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

یه وقتایی با اس قربون صدقه اش برو سر کاره حالشو بپرس خونه رو واسش جوری اماده کن شاد بشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش