2777
2789

من پنجشنبه می خام برم سو نو  انومالی،جاریم می گفت سونوگرافی حتی تخمدان و رحم دخترش رو هم نشونش داد راست میگه  ؟ ؟ یعنی اشتباه تشخیص جنسیت نداره؟؟

نه خیییییلی کم پیش میاد

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته هستی؟ 

من انومالی 16 هفته رفتم گفت دختره 32 هفته که رفتم گفت پسره 

الانم پسرم 5 سالشه 😍

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
دکتر بمن گفت فعلا ک دختره 😒😨 دو هفته بعدش باز رفتم سونو گفت قطعا دختره 

یعنی اعضای داخلیش مثل رحم و تخمدان رو هم نشون داد آخه میگن واسه پسر هم بیضه هاش رو نشون میدن راست میگن ؟؟؟

یعنی اعضای داخلیش مثل رحم و تخمدان رو هم نشون داد آخه میگن واسه پسر هم بیضه هاش رو نشون میدن راست می ...

به من که نشون ندادن 

ببینم سر این یکی بهم نشون میده یا نه 😅

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

به سونو های الان اعتباری نیست دختر عمو مامانم تا ماه ۸ ام بهش گفتن دختر الان رفته گفتن نه پسره یکی از اشناها بهش گفتن دختر بعد زایمانش پسر تحویلش دادن😐

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔