2777
2789
عنوان

mimikh هستم.جواب سلفری رو گرفتم

1582 بازدید | 39 پست

بچه ها جواب سلفری رو گرفتم خوب بود شکر خدا

ریسکم یک به شست و چهار بود 

مردم و زنده شدم تو این مدت

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای عزیزم خیلی بفکرت بوذم خداروشکر انشاالله بسلامتی نی نیتو بغل بگیری

مرسی عزیزم 😍😍

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خدا رو شکر عزیزم.  اون مشکلت بهتر شد ؟

الان رفتم دکتر بم پماد داخلی داد

به سلامتی جنسیت چیه

سلامت باشی.پسره

قربونت دعاکن برام نی نی منم سالم باشه فردا نوبت سونو دارم برای آمنیو

انشالله تو هم مشکلی نداری.دکتر بهم گف نمیدونم چرا جدیدن براهمه ریسک بالا میزنن.تو هم بیا بم خبر بده جوابو

انشالله تو هم مشکلی نداری.دکتر بهم گف نمیدونم چرا جدیدن براهمه ریسک بالا میزنن.تو هم بیا بم خبر بده ...

مرسی

حتما

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
الان تاپیکه قبلیتو خوندم خداروشکر خیالت راحت شد  

خیلی ممنون گلم💜💜💜

سلام

دکتر چی داد. واسه خارش

پماد داخلی همون کلوتریمازول؟؟

واسه خارش چی داد؟ یا گفت چیکار کنی؟؟

کپسول فلوکونازول رو پرسیدی اشکال داذه یا نه تو بارداری؟؟

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
چه خوب . انشالله بقیه دوران بارداریت رو هم بخوبی و راحت طی کنی

مرسی عزیزم دوست خوبم💓💓💓