2777
2789
عنوان

یعنی من اشتباه میکنم؟

464 بازدید | 40 پست

بچه ها من انگشترم رو دراوردم که ظرف بشورم،گذاشتمش کنار کابینت.بعد بچم ازم اب خواست رفتم بهش دادم انگشترو یادم رفت. همینکه نشستم به شوهرم گفتم انگشترم رو کابینت بود برام بیارش. فورا جواب داد که من خونه ی مامانت دیدمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم من الان دراوردمش که ظرف بشورم خونه ی مامانم کجا بود. دیدم عکس العملای غیر عادی نشون داد. تمام قاشق چنگالارو ریخت رو زمین. مبلارو پرت میکرد.رفت رو سقف کابینتا میگشت

شما بودی شوهرتم اینجا بود درسته؟خب بگو بیاد خانوما نصیحتش کنن.اسمشم آراد بود😉

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

منم قهر کردم گفتم این دیگه گوشواره نیست راحت بگذرم. تو عادت کردی. الانم اومدم خونه مامانم. طلاهای من همش خونه ی مامانم چند وقت یه بار یکیشو میندازم دقیقا همون نمی مونش.بعد میگه کار مامانته.میگم همه ی طلاهام اونجاس

یادت که هست مثلا شوهرت به اسم کاربری آراد تاپیک زده بود باهم بحث میکردید😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا