2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم جفت اسکرین شاتا.  عاشقتم و حذف کردن به جاش نوشتن عنظرشون عوض میشه ها

مگه کسی پیامارو نگا میکنه 😰😰

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤
چی بگم قبلا ته اختلال اس ام اس این بود که نصفه نیمه بیاد نه اینکه متن عوض بشه. 

احتمالا میخواستن تحریک نشی خخخخ😝😝

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤

عزيزم حتما اختلال سيستمه پيام ها رو قاطي ميفرسته 

كسي هم بخواد چك كنه مال همون شخصي رو كه مدنظرشه چك ميكنه ديگه نه مال همه رو ، بعدم نميان كه اس ام اس ها رو نگه دارن يا عوض كنن. 

ميدوني روزانه چقدر اس رد و بدل ميشه ؟! اگه بخوان كل پيام هاي همه رو نگه دارن و چك كنن خودش يك لشكر نيرو ميخواد 😄 

عزيزم حتما اختلال سيستمه پيام ها رو قاطي ميفرسته  كسي هم بخواد چك كنه مال همون شخصي رو كه م ...

خب به همین دلیل یه شخص که نمیشینه چک کنه. یه نرم افزار و یه سری کد و یه اپراتور که حقوق مشتری رو رعایت نمیکنه میخواد😂😂 همه چیمونم بروز شده حتی اختلالات اس ام اسیمون الا وضعیت جامعه و اقتصاد

میگم در هر صورت دیگه به اس ام اسام نمیشه اعتماد کرد. گفتم که چند روز قبل واسه همچین چیزی خانومه و شوهرش بینشون اختلاف افتاد

خب به همین دلیل یه شخص که نمیشینه چک کنه. یه نرم افزار و یه سری کد و یه اپراتور که حقوق مشتری رو رعا ...

حرفم اينه كه اگه چك هم بخواد بشه نرم افزار نمياد جمله ها رو عوض كنه. يا مثلا به نرم افزار برنامه بدن هر جا عاشقتم ديدي عوضش كن : عنظرشون عوض ميشه جاش بذار 😂 

سالهاست كه يه عده توي تمام دنيا اعتقاد دارن كه همه جا يك سري كليد واژه ها هستن كه چك ميشن 

ممكنه چك بشه ممكنه هم نشه من نميدونم

ولي اين اختلال اس ام اسي چيز خاصي رو نشون نميده...  

اين چند روزه كلا پيام ها اختلال داشتن انگار... 

منظورم اينه كه فكرت رو درگير و خودت رو نگران نكن گلم 😚

حرفم اينه كه اگه چك هم بخواد بشه نرم افزار نمياد جمله ها رو عوض كنه. يا مثلا به نرم افزار برنامه بدن ...

بعله درست میگی. ولی فکر کن همین چقدر زندوی داغون کته. تاپیک اون خانومو دیده بودی؟ به شوهرش اس داده بود که الان رگمو میزنم. بعد کاشف به عمل اومد همین مشکل بوده