2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه تایپیه برای بعضی از گوشیا اینطوری میشه من تا بحال برخورد نکردم بعدشم اگه بخوان بگردن اس ها رو  با عشق و عاشقی کاری ندارن چیزهای خیلی مهمتری هست

الهی مرا آن ده که آن به

ببین چن بار برای منم این حالت پیش اومده 

تا مرز سکته رفتم از گوشی من یه ی شماره که اصلا من ن دیده بودم ن میشناختم اس داده بودن 

دزد بی همه چیز پول مملکتو خوردی یه ابم روش با من درنیوفت 

من اصلا نداده بودم همچین چیزی بعد گوشی من با اثر انگشت باز میشه ینی کسی نمیتونه دسترسی داشته باشه که اس هم بده ب همه شماررو فرسادم کسی نمیشناخت 

ینی هک شده سیم کارتم؟

💜هر ادمی رو ک میبینی داره تو خودش با مشکلاتی میجنگه که تو دربارش هیچی نمیدونی پس با همه مهربون باش💜 قلب💜
اشتباه تایپیه برای بعضی از گوشیا اینطوری میشه من تا بحال برخورد نکردم بعدشم اگه بخوان بگردن اس ها رو ...

دونه دونه که نمیگردن. اینا اختلالاته محتواییه. 

والله خودمم موندم. خیلی بد عوض شده

دونه دونه که نمیگردن. اینا اختلالاته محتواییه.  والله خودمم موندم. خیلی بد عوض شده

حالا که اینطوره تو هر جمله دو سه بار بگو عشقم عاشقتم انقدر بگو تا از رو برن😂

الهی مرا آن ده که آن به
ببین چن بار برای منم این حالت پیش اومده  تا مرز سکته رفته از گوشی من یه ی شماره که اصلا من ن د ...

هک که فک نمیکنم. ولی در کل دیگه اس ام اس هم از اعتبار افتاده. فقط این اتفاق افتاد داشتم به اون خانوم فک میکردم که حرص خورد و بینشون شکراب شد