2777
2789
عنوان

فوليك اسيد

155 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من هفته ٨ هستم.. ديروز دكتر بودم و بهم گفت فوليك اسيد ١ بخورم.. گفت بايد از اول بارداريت ميخوردي.. ولي خب بهم نگفت بايد بخوري.. تازه شروع كردم به خوردن فوليك اسيد الان خيلي نگرانم براي اون موقع كه نخوردم.. اتفاقي پيش نمياد؟؟ كسي بوده نخورده باشه؟

استرس به خودت وارد نکن ان شاالله چیزی نشده و نمیشه ولی استرسی که شما گرفتی اگه تا حالا چیزی نشده خدای نکرده با این استرس مشکلی پیش میاد بسپر به خدا و از الان مرتب بخور

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره عزیزم. از این بعد هر روز بخور

فولیک اسید یا ویتامین B9 توی غذاها هم به وفور یافت میشه. از طریق غذا دریافت کردی. نگران نباش

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

عزیزم عضو جدید نینی سایتی  

تاپیک های مربوط بارداری بخون روزی 10 تا تاپیک در این مورد هست چی بخورن چی نخورن بیشتر تو تاپیک بارداری برو بیشتر از دکترا میدونن

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )