2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی

118 بازدید | 7 پست

اونای که تجربه این امپولو دارن میان لطفااااا

.من روز۱۲پریودم سونو انجام دادم چهارتا فولیکول۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷داشتم وروز۱۴ یه دونه اچ سی جی زدم...امکان داره فولیکولام بازم رشد کرده باشه توی این دوروز؟اخه انگار سایزشون خیلی جالب نیس؟بایه دونه اچ سی جی بنظرتون همه فولیکولام آزاد میشن یا یه دونش؟درضمن چهارتا اچ ام جی هم زدم اینماه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخام بدونم یدونه اچ سی جی کافیه برا ازاد شدنشون...اخه اکثرا دوتا میدن

اره کافیه.من فولیام ۲۳ و ۲۵ بود که دکترم گفت ی امپول کافیه.اگه ۲تا بدم ممکنه کیست بشه خطرناکه

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

من ماه پیش یکی فولیکول داشتم ولی دکتر 12 سیکلم دو تا آمپول نوشت برام 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش