2777
2789

دلم نمیخواد فاصلشون زیاد بشه

راستش بچم از بی همبازی بودن خیلی کلافست

من بچه دوم میخوام ولی دقیقا نمیدونم کار خوبیه فاصله دو سال و نیم تا سه سال یا نه

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.
نرمالش سه تا پنج ساله عزيزم

اره چون سر پسرم دیر باردار شدم و یکسال طول مشید از اقدام

میخواستم از الان اقدام کنم

که فاصلشون سه سال باشه

به نظرتون سخته دو تا بچه کوچیک هم سن و سال؟

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دوتاشون باهم بزرگ میشن اینو تجربه بهم ثابت کرده

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
سخت كه هست اما در عوض بعدش راحتى ولى اگر يكسال هم طول بكشه تا باردار شدنت بازم الان زوده

بعد از دو سال اقدام کنم؟

اره چون سر پسرم دیر باردار شدم و یکسال طول مشید از اقدام میخواستم از الان اقدام کنم که فاصلشون سه ...

این دفعه سریع باردار میشی بچت احتیاج ب محبت داره بچه بازی مگه ب خاطر همبازی دوبارهاقدام کنی

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
وای دختر من ۱.۵ سالشه....تو خواب میبینم باردارم سکته میکنم....وای بحال واقعیت

بچم انقدر اویزونمه دلم میخواد یه بچه دیگه باسه که باهاش سرگرم باشن😅

این دفعه سریع باردار میشی بچت احتیاج ب محبت داره بچه بازی مگه ب خاطر همبازی دوبارهاقدام کنی

خوب من فکر بچه دوم هستم ولی زودتر و‌دیرترشو نمیدونم

شاید بعد دو سال خوب باشه

آره ديگه حداقلش

ممنون از همفکریت عزیزم

خیلی هم عالیه الان اقدام کن

من بچم یک سال و دوماهشه یه ماهه باردارم

زیر دو سالگی پسرم نی نی دومم هم به دنیا میاد

به قول تو هم همبازی داره  هم بزرگ کردن چن تا بچه از یکی خیلی راحت تره همه زایمانت اگه طبیعی باشه راحت تر میشه هم اینکه تا جوونی دو سه تا بیاری خیلی بهتره تا اینکه چهل رو رد کنی و به فکر یکی دیگه باشی

الان حوصله ت هم بهتره برا بچه داری

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
بچم انقدر اویزونمه دلم میخواد یه بچه دیگه باسه که باهاش سرگرم باشن😅

سرگرم نمیشن....فعلا بچت تو سنیه که حسودی میکنه کوچیکه رو میزنه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....