2777
2789

سلام. من ۴سال از سر بیتجربگی و وسواس شوهرم اذیت کردم البته اونم حسابی تلافی کرد. الان که من درست زندگی میکنم اون داره اذیت میکنه و شاید جداشیم. من از طلاق وحشت دارم لطفا فقط اگه تجربه ش رو دارین منو راهنمایی کنید

خودم كه

دوست صميميم بعد از ٢ سال جدا شد

البته كم جنگ اعصاب نداشت، بالاخره طلاقه سخته

اما الان ميگه خدارو شكر جدا شدم، البته دوست من واقعا با اون پسر خوشبخت نميشد

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو برید مشاوره

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی

باید مطمئن بشی که دیگه راهی نیست بعد جداشی

یعنی طلاق باید اخرین راه باشه عزیزم

چه بسا ادم بعدی که بیاد تو زندگیت رفتارهای خیلی ازاردهنده تری داشته باشه از همسرت که بعدا واقعا پشیمون بشی از جداییت (درست مثل من)

خوبیهاشو  بسنج بدیهاشم در نظر بگیر ببین رفتارای مثبتش میتونه راضیت کنه و باهاش زندگی رو ادامه بدی یا نه

ایشالا که بتونی زندگیتو دوباره بسازی گلم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
چرا جدا شی؟؟؟

شوهرم خیلی کاریه از اولم همین بود نه اهل گردش نه مسافرت نه مهمونی دوست داره از صب تا شب فقط کار کنه رابطه مون بعد 13 سال هنوز اونقدر صمیمی نشده که حرفامو راحت بهش بزنم نمیدونم چجوری بهش بگم طلاق میخام

شوهرم خیلی کاریه از اولم همین بود نه اهل گردش نه مسافرت نه مهمونی دوست داره از صب تا شب فقط کار کنه ...

شاید فکر میکنه با کار زیادش رفاه و خوشبختی شمارو فراهم میکنه...

از ازدواج مجددت ناراضی هستی؟بچه هم داری؟

شکر خدا بچه ندارم

ولی الان متوجهم که مردا همشون خصوصیات اخلاقی خیلی بدی میتونن داشته باشن که تو هر کدومشون متفاوته! 

ولی تو ازدواج دوم صبوریت خیلی بیشتر میشه و دیگه سخته برات که این زندگیتم بهم بخوره چه بسا یک سوم این صبوریو تو زندگی اول داشتی قطعا خوشبخت میشدی! 

همسر اولم قطعا خیلی محترم تر بود ولی متاسفانه ......

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود