2777
2789
عنوان

دوماه پیش سونو روز چهاردهم دادم...

152 بازدید | 12 پست

سلام خانما...من دوماه پیش سونو روز چهاردهم دادم که گفت فولیکول نداری...الان امروز روز دوم پریودیم هست...نیاز هست صبر کنم دوباره روز چهاردهم برم سونو  یا برم دکتر که بهم دارو بده از روز سوم عادتم بخورم؟؟

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

دیجی خانوم برای کلیه جشن های کودکان و بزرگسالان 

برای دریافت اطلاعات به اینستاگرام و واتس آپ پیام بدین

اینستاگرام Dj_Ava 

Tele       @Dj_Ava 

منتظر شما هستم تو اینستاگرام

هر سوالی هست فقط و فقط تو اینستاگرام 

بهترین اجرا بهترین خاطره بهترین جشن در کنار عزیزان دلبندتان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم دوساله من این ماه همه چی خوب بود ولی نتونستم درست و حسابی اقدام داشته باشم 😣

امبدوارم به حق قران همین ماه خبر بارداریتو بگی

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

عزیزم حتما برو دکتر چون از روز 4 پریودی قرص میده 

من ماه پیش رفتم با قرص و روز 12 سیکلم یه فولیکول خوب داشتم دو تا آمپول زدم ولی نشد 

دوباره شنبه رفتم پیشش قرص داد از روز 4 پریودیم بخورم بعد روز 12 برم سونو 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش