2777
2789
عنوان

شما انتخاب همسرتون هستید یا کس دیگه پیداتون کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 88 پست

چرا منو پیدا نکرده

حس می کنم گم شدم😂

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بستگی داره به ازدواج به چه شکلی نگاه کنی؟

اگه بنظرت ازدواج یک معامله عاطفی بین دو نفر هست که میخوان با هم همه چیز و ازهمه مهمتر عمر و زندگیشون رو شریک بشن، خب طبیعتا خود اون دو نفر باید همدیگه رو انتخاب کنند!

در غیر اینصورت به نظر من ازدواج معنی نداره! 

قبل از هر چیزی لازمه دو نفر انقد به پختگی تو زندگیشون رسیده باشند و انقد مسئولیت پذیر باشند که بتوانند تصمیم بگیرند و عواقب تصمیمشون رو هم بپذیرند اگه قرار باشه یکی دیگه براش انتخاب کنه یعنی هنوز قدرت تصمیم گیری نداره

بعد شما میخوای تو مواقع حساس زندگیت به همچین مردی تصمیمات مهم زندگیت رو واگذار کنی؟؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معرفى مادرشوهر انتخاب شوهر

🌸

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

منم انتخاب همسرم بودم البته همسرم پسر عممه و به قول خودش چند ساله که عاشقم بوده ولی خجالت میکشیده به مامانش اینا بگه اونا هم هر کس رو برای ازدواج بهش پیشنهاد میکردن میگفته نه تا اینکه بهش منو پیشنهاد دادن و .......

تو همون شیوه سنتی هم پسر و می آرن می بینه و می پسنده و اوکی می ده، نترس مردها دلشون و اینها خیلی برا ...

این اوج فاجعه است که قراره پسند پسر دقیقا همون پسند مادر باشه! نشاندهنده وابستگی شدید پسر به مادرش بوده و این اصلا نکته مثبتی نیست

ممکنه بازهم انتخابی بکنه که پدر و مادرش راضی باشند ولی اون اول انتخاب کرده ولی اینکه بگن مادرش پسندیده پس حتما پسر هم میپسنده....

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.