2777
2789

هزیرم هوا آلودس اطرافیان ماهم بخصوصصص بچه های کم سن ازاین مریضی گرفتن و خیلی بده چون میزون یک هفته درگیر میکنه سعی کن ی دکترخوب ببریش بچه ازبین میده

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش بیمارستان کودکان اونجا بهش یه آمپول ضد تهوع بزنن چون آب ب نش یه وقت نیاد پایین چون بالا میاره صد درصد نمیتونی بهش استا بدی چون تاثزری نداره اگه اسهال نیست شیاف بزار براش

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 
هیییییییچ دارویی به هیییییییچ عنوان نده بهش. فردا صبح سریع ببرش دکتر هیچی آبم بهش نده بخوره.

وا...مادر ب بچه نرسه که بچه هلاک میشه خدایی نکرده

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
هیییییییچ دارویی به هیییییییچ عنوان نده بهش. فردا صبح سریع ببرش دکتر هیچی آبم بهش نده بخوره.

عزیزن میگه تب داره نمیشه که ولش کنه باید تب و کنترل کنه

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 
وا...مادر ب بچه نرسه که بچه هلاک میشه خدایی نکرده

عزیزم دارو دادن به بچه بدون مشورت با پزشک بدترین کاریه که یه مادر میتونه با بچش بکنه.

اگه اونقدر حالش بده همین الان ببرتش درمونگاه . دکتر نیس که هردارویی دلش خواست بده بچه طفلی مورد آزمایشگاهی نیس که روش امتحان کنه ببینه باچی خوب میشه.

سلام منم دخترم از سر شب تب داشت و بیقرار بود هروقت اینطوری میشه میفهمم چیزی تو گلوش مونده میبرم ی خانمی گلوشو خالی میکنه امشبم بردم خدا رو شکر تبش ۳۷ هستش و بالا نرفته ولی استا میدم بهش