2777
2789

واقعا دیگه ذله شدم بابام فوق العاده بد دهنه 

قبلا خیلی اهمیت نمیدادم اما الان دخترم که دوسال و نیمشه شده طوطی بابام و دقیقا حرفای زشت اونو تکرار میکنه

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 

یه پسر ده ساله هم دارم اون تا وقتی کوچیک بود اصلا تکرار نمیکرد و الانم خیلی پسر مودبی ماشاالله

اما دخترم تکرار میکنه و برام جالبه که میدونه حرف بد ولی میگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دهنی یه عادته

متاسفانه ترکم نمیشه

فقط سعی کن نزاری دخترت زیاد بره

یا وقتی حرف پدرتونو تکرار کرد بهش بگو این حرف بابا خوب نیست تکرارش نکن

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

زیاد نرو خونه بابات تا دخترت هم یاد نگیره

متا سفانه خونمون خیلیییی بهم نزدیکه اونا اون طرف خیابونن منم این طرف خودمم نرم اونا میان خیلی با محبته مثلا کافیه من بگم فلان چیز خونم تموم شده میره برام تهیه میکنه جون و عمرشم یچه های منن ولی خیلی حرف بد تو دهنشه مثلا از دست یه سوپرمارکتی ناراحته میکه ...... خیلی گرون فروشه اون نقطه چین یه فحش ناموسیه مثلا

بابام سیگارم میکشه امروز براشون از فروشگله چوب شور خریدم آوینا گذاشت تو دهنش فوت کرد گفت من باباییم سیقار میکشم

بد دهنی یه عادته متاسفانه ترکم نمیشه فقط سعی کن نزاری دخترت زیاد بره یا وقتی حرف پدرتونو تکرار کر ...

واقعاااا درست میگی چون بهش که میگیم تو رو خدا نگو هم من هم داداشم هم مامانم همش میگه باشه باشه حواسم نبود ولی بازم تکرار میشه اونم تو فاصله کوتاه

واقعاااا درست میگی چون بهش که میگیم تو رو خدا نگو هم من هم داداشم هم مامانم همش میگه باشه باشه حواسم ...

بله عادت کرده

دیدم از اینجور افراد که حرف روتینشونم با بد دهنی و فحشه...

امروز تو دهن دخترم اوفتاده بود دیوث ببخشید🙈🙈🙈به باباش گفت به ارین گفت یعنی هرچی بهش اخم میکردیم محلش نمیزاشتیم بیخیال نمیشد  خدا کنه فردا که پا میشه یادش رفته باشه  مادر شوهرمم فردا پس فردا قراره از کرمانشاه بیاد تهران یعنی جلو اون بگه بدبختم😥

بله عادت کرده دیدم از اینجور افراد که حرف روتینشونم با بد دهنی و فحشه...

خیلیییی اذیت میشم یعنی موقع فوتبال دیدنش که فاجعس اصلا اون موقع ها نه دعوتشون میکنم نه خونشون میرم به خدا جلو همسرمم خجالت میکشم

اون روز به مامانم میگم کاش میشد تو دهنش فلفل بریزیم 😂😂😂

پسر من 5سالش نشده هنوز 

بهش میگم بعضی حرفای بزرگترا خوب نیست نباید تو تکرارش کنی دهنت بوی بد میگیره حرف بد بزنی

بعد جالبه هروقت از دهنش میپره حرف بد پشت بندش میگه گل عطر تا دهنش خوشبو بشه خخخخخ