2777
2789

بگو بمن عزیزم

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

من به امیدخدا توشهریور میرم.اگر کارت ضروری نیست قابل باشم پیغامتو میرسونم

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همينجا خودت بگو امام رضا ميشنوه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
بچه ها منم میخوام بهش بگین ضامن منم بشه خدا حاجتمو بده دگ بریدم😢😭

ان شاءالله هممون حاجت بگیریم گلم 😘😘😘

صبر داشته باش منو شماهم بالاخره مامان شدنو تجربه میکنیم 

مطمعنم 🙂

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
ان شاءالله هممون حاجت بگیریم گلم 😘😘😘 صبر داشته باش منو شماهم بالاخره مامان شدنو تجربه میکنیم&nbs ...

ایشالا هرچی گریه میکنم اروم نمیشم

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین

توروخدا واسه منم دعا کنید . چند شبه کارم شده گریه:(((

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

اول سلام من برسونین بعد بگین همونی که پنج سال منتظر بچه س جان جوادت بهش بچه بده ،دیگه از انتظار خسته شدم توروخدا واسم دعا کنین دارم با اشک مینویسم

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
بگو بمن عزیزم

با اجازه استارتر از طرف من به امام مهربوني سلام برسونين و بگين نجااااتم بده بهش بگين منه روسياه ديگه هيييچي نميگم فقط هرطور ك صلاح ميدونن نجاتم بدن قبل از اينكه تنها چيزي ك برام از اين زندگي مونده رو ب لجن بكشم.. بهش بگين دلم نميخواد ناپاك شم بگين اگه شرايطم درست نشه ديگه از هيييچكدوم از امتحاناي سخت و اسون خدا سربلند بيرون نميام بهش بگين نذاره از ايني ك هستم پيششون روسياه تر شم بگين عيد امسال نهار مهمون غذاي حرمش بودم پس چراااااا بعد مهموني فراموشم كرد بگين ديگهههه دارم ب جايي ميرسم ك هرررر كار ناپسندي و براي ارامشم ممكنه انجام بدم بهش بگين بدجووووووريييي تنهام ...

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

من خادم امام رضاهستم حرم به مناسب تولدش ختم صلوات خاصه امام رضا گذاشته هرعزیزی هرچندتا میخونه نیت کنه واعلام کنه بسم الله

💐السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام💐

☀️💫☀️💫☀️💫☀️💫☀️

🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضاالْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى، الصِّدّیقِ الشَّهیدِ، صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةًمُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً، کَاَفْضَلِ ماصَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ🌸

التماس دعا ..

🌤اللهم عجل لولیک الفرج🌤
🌹