2777
2789
عنوان

تپش قلب

456 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبید من امروز خواب بودم بعد از ظهر یک هو با تپش قلب از خواب بیدار شدم 😢 تپش قلبم رفته بود تا ۱۶۳ رفتم اورژانس بیمارستان تخصصی کلی ازمایش ازم گرفتن ازمایش خون ریه قلب و حتی اکوی قلب از  تمام قلبم و حتی دریچه های قلبم گرفتن نوار قلب هم ازم گرفتن گفتن مشکلی نیست و به خاطر بارداریت اینجور میشی کسی،بوده یک هو تپش قلب بگیره اصلا چرا اینجور میشیم من تو اینترنت خوندم میگه کم خونی و کم ابی هم باعث تپش قلب میشه الان من خیالم راحت باشه اخه از ساعت ۳ ظهر تا همین الان بیمارستان بستری،بودم بهم گفتن هیچ مشکل قلبی ریوی نداری سه بارم نوار قلبمو گرفتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتى دكترا گفتن چيزى نيست ما چى بگيم گلم خيااالت راحت ديگه توكل به خدا

الان صد و ۴ شده قرص اهنمو که خوردم شد ۱۰۴ اومدم خونه ۱۱۷ بود الان فهمیدم میتونه از کم خونی هم بلشه چون تا قرص اهن خوردم اومد ۱۰۴

برای منم تپش قلب پیش میاد اما نمیدونم چنده،فکر کنم طبیعیه

من با دستگاه دیجیتال گرفتم والا تمام دستامو بدنمو تیکه نیکه کردن و نوار قلبو اکو قلبو همه چی هم دادم میگه خانوم نه دریچه میترالتون نه هیچیتون هیچیش نیست والا نمیدونم چرا اینجور میشم الان تو اینترنت خوندم که هم ویتامین دی پایین هم کم خونی باعث تپش،قلب میشه که من هم کم خونی داشتم هم ویتامین دیم خیلی پایین بود و قرصامو سر موقع مصرف نمیکردم 

من از ماه هشت بارداری گاهی اینجوری میشم...مخصوصا صبح ها که از خواب بیدار میشم...قلبم میاد تووو دهنم ...

عادیه خیلی خوبه دستگاهی نداری که اندازه بگیری خخخ من دستگاه که دارم بیشتر استرس میگیرک بیشتر میشه 

عادیه خیلی خوبه دستگاهی نداری که اندازه بگیری خخخ من دستگاه که دارم بیشتر استرس میگیرک بیشتر میشه&nb ...

نه اندازه نمی‌گیرم...چون خودش با نشستن و استراحت چند دقیقه ای خوب میشه، دیگه بهش گیر نمیدم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊