2777
2789
عنوان

فقط من خلم؟

381 بازدید | 37 پست

وقتی میخوام به پسرم غذابدم خودم دهنم وامیشه یاغذاداره ازدهنش میریزه دهنموکج میکنم نریزه

وقتی یکی صداش گرفته من سرفه میکنم حالا یادم رفته دیگه مثالارو

همه ناخودآگاهه ها

شمام مث منیدیامن خل شدم؟

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

سلام خل و چل

منم مث تو خلم بعدش بش فک میکنم اینطوری میشم  

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

خخخ من  ی بار چادر کش دار پوشیدم واسه ی مراسمی بود میخواستم چادر رو درست کنم دهنمم وا میکردم اصلا دس خودم نبود 

مدیونید فک کنید خل چلم😂😂😂

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام عکس بگیرم نیشم تا بنا گوش باز میشه😃😃😃

انگار از من میخوان عکس بگیرن😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نه اینا ناخودآگاهه اکثر آدما اینجوری ان...

حالا یه چیز باحال میگم امتحان کن انجام بدی😁 خیلی باحاله...

در حالی که نشستی رو صندلی،پای راستت رو بیار بالا یه کم و توی هوا و پاتو در جهت عقربه های ساعت بچرخون. همینطور که داری میچرخونی انگشت اشاره دست راستت تو هوا در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخون. اگه تونستی بهم بگو 😁

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
تنهانیستم پس

نننننن ببین ماهمه کنارتیم😁😁😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍