2777
2789
عنوان

فقط من خلم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👋خوش اومدی خل جمع خلاجمعه

قربااانت❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قبلا اینجوری بودم از بس تمرین کردم دیگه خوب شدم  حتی موقه ریمل زدن دهنم یه متر باز میشد

اتفاقابرعکس همه میگن موقع ریمل زدن دهنمون وامیمونه یاجوک براش ساخته بودن برامن عجیب بودمن اصلاتجربه نکردم

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
واای تو که خوبی من اینا که با ناز وعشوه حرف میزنن و دهنشونو کج میکنن وقتی دارم به حرفشون گوش میدم من ...

یه لحظه تصورکردم خیلی باحاله😀

منم وقتے چاے میخورم ناخود اگاه خیره میشم ب جایے     اخه برا چے خیره میشم نمیدونممممم

من فوبیادارم به آب واین چیزا

حتی به آب تولیوانم خیره نمیشم انگاردارن خفم میکنن اون تو

من فوبیادارم به آب واین چیزا حتی به آب تولیوانم خیره نمیشم انگاردارن خفم میکنن اون تو

فوبیا رو که نگووووووو من فوبیاے تاریکے و سگ و عنکبوتو و خیانت و تنهایے و از دیت دادن عزیزان و هزار تا کوفت زهرمار دارم

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو
فوبیا رو که نگووووووو من فوبیاے تاریکے و سگ و عنکبوتو و خیانت و تنهایے و از دیت دادن عزیزان و هزار ت ...

من به پیتزای پپرونی هم فوبیادارم

مبیبینش تنم میخاره